X FACTOR: Željko i Lorin najavili saradnju
Foto: Luka Pilipović

Susret starih suparnika

X FACTOR: Željko i Lorin najavili saradnju

Pop kultura -
Saradnja između nas dvoje je moguća u budućnosti, biće prilike da o tome razgovaramo u narednim mesecima, rekao je Željko

Zvezde takmičenja za Pesmu Evrovizije 2012. godine u Bakuu, švedska predstavnica i pobednica takmičenja te godine Lorin i srpska pop zvezda i višestruki učesnik na Evrosongu Željko Joksimović imali su priliku da se ponovo sretnu, ovog puta u Beogradu tokom snimanja najvećeg svetskog televizijskog muzičkog šou programa "X Faktor.

"Suparnici" iz Bakua, u Beogradu su bili zajedno ali ovog puta u drugačijim ulogama. Dok je Lorin davala podršku mladim srpskim muzičkim talentima, Joksimović je obavljao svoju funkciju kao član žirija, ali i evrovizijskog prijatelja mlade Šveđanke.

"Veliko je zadovoljstvo videti ponovo Lorin na sceni, a posebno u Beogradu. I ona sama je svoju karijeru počela na sličnom takmičenju tako da njena podrška znači svim takmičarima X Faktora Adrija. Saradnja između nas dvoje je moguća u budućnosti, biće prilike da o tome razgovaramo u narednim mesecima", rekao je Željko.

Srdačan i prijateljski susret u Beogradu Lorin i Željka Joksimovića protekao je u znaku prisećanja na zajedničku evrovizijsku priču, ali i u znaku buduće saradnje. Joksimović je ovom prilikom pozvao Loren da prisustvuje nekom od njegovih koncerata u Švedskoj ove godine, što je šarmantna Šveđanka sa radošću i prihvatila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja