ŠAJA ZARATIO SA NOVINARIMA: Na premijeru Nimfomanke stigao s kesom na glavi
Foto: Rojters

Berlinale

ŠAJA ZARATIO SA NOVINARIMA: Na premijeru Nimfomanke stigao s kesom na glavi

Pop kultura -
Šaja Le Buf je prvo napustio konferenciju za novinare a na premijeru filma je stigao

Šaja Le Buf, kog su mnogi smatrali za buduću najveću zvezdu Holivuda, zaratio je sa medijima i obožavaocima. Najpre je izašao sa konferencije za novinare povodom filma "Nimfomanka", a potom je na pred premijeru na crveni tepih Berlinskog festivala izašao sa kesom na glavu.Šaja je u toku dana bio na konferenciji uz kolege Umu Turman i Kristijana Slejtera. Kada su ga pitali oko eksplicitnih scena seksa kojim obiluje novo ostvarenje Larsa fon Trira Šaja je pričao o galebovima i sardinama.

"Kada galebovi prate čamce i brodove misle da će neko baciti sardine u more. Hvala vam", rekao je on i otišao usred konferencije. Inače, ovo je ista rečenica koju je 90-ih, nakon jednog od isključenja, rekao Erik Kantona. Kolege su mu aplaudirale, ali novinari nisu bili oduševljeni.

Glumac koji je proteklih nedelja bio u žiži javnosti zbog sukoba sa nepoznatim mladićem kog je udario, ali i zbog oštrih komentara na društvenim mrežama, nastavio je u istom stilu. Uveče, na crveni tepih je došao noseći papirnatu kesu na kojoj je pisalo "više nisam slavan".

Ništa "finiji" nije bio ni reditelj filma Lars fon Trir koji je nosio majicu sa logom Kanskog festivala na kojoj je pisalo "persona non grata", obzirom da je reditelj pre tri godine proglašen nepoželjnim na prestižnom festivalu nakon neumesnih izjava kako "saoseća sa Hitlerom".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track