GLUMICA SKRHANA OD TUGE: Sestra Džulije Roberts nađena mrtva u kadi

Predozirala se

GLUMICA SKRHANA OD TUGE: Sestra Džulije Roberts nađena mrtva u kadi

Pop kultura -
Nensi Mauts pronađena je u kupatilu, u kadi punoj vode, a uzrok smrti je prevelika doza lekova

Sestra po majci glumice Džulije Roberts Nensi Mauts (37) pronađena je mrtva u Los Anđelesu. Prema nezvaničnim informacijama, uzrok smrti je prevelika doza lekova.

Polusestra slavne američke glumice Džulije Roberts pronađena je mrtva u kući u Los Anđelesu. Prema prvim, još nezvaničnim informacijama, uzrok smrti je prevelika doza lekova. Na to se sumnja jer je Nensi pronađena u kupatilu, u kadi punoj vode, potvrdio je Džon Kejds, predstavnik nadležne patološke službe.

U kući u kojoj je preminula pronađena otkriveni su lekovi. Lekove je prepisao lekar, ali nadležni za sada ne odbacuju mogućnost ni slučajnog uzimanja prevelike doze niti samoubistva.

"Sa najdubljom tugom potvrđujemo informaciju da je Nansi pronađena mrtva. Porodica je šokirana i skrhana bolom", piše u saopštenju i navodi se da porodica čeka rezultate obdukcije.

Obdukcija je zakazana za ponedeljak, ali bi pravi uzrok smrti mogao da se zna i tek za osam do deset nedelja, koliko je neophodno za detaljne toksikološke analize.

Nensi je sestra oskarovke Džulije Roberts i glumca Erika Robertrsa iz drugog braka njihove majke.

Predstavnici za medije dvoje glumaca nisu još davali nikakve izjave, a Džulija Roberts, koja je nominovana za Oskara za sporednu ulogu u ostvarenju August: Osage Countynije, nije prisustvovala jučerašnjoj svečanosti koju je organizovala Američka filmska akademija.

http://www.youtube.com/watch?v=C0EFMfRv4kw

NE PROPUSTITE

Umro oskarovac Filip Sejmor Hofman sa špricom u ruci!

Vitni Hjuston udavila se u kadi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track