LUKSUZ ZA NAJMLAĐE: Ovde spavaju deca svetskih zvezda!
Foto: Yumama

Krevetac kao iz bajke

LUKSUZ ZA NAJMLAĐE: Ovde spavaju deca svetskih zvezda!

Pop kultura -
Kada je reč o poznatima, oni imaju tu sreću da mogu svojim mališanima da ispune sve želje, pa i to da njihove sobe budu čarobne odaje iz mašte
1 / 5 Foto: Yumama

Svako dete sanja o sobi kakvu imaju princeze i superheroji, maštovito uređenom prostoru koji će izgledati kao prolaz u neki sasvim novi svet. A centralni komad nameštaja u svakoj dečjoj sobi je krevet, koji pruža bezbroj mogućnosti za igranje motivima, oblicima i bojama, piše portal yumama.rs.

Kada je reč o poznatima, oni imaju tu sreću da mogu svojim mališanima da ispune sve želje, pa i to da njihove sobe budu čarobne odaje iz mašte, a brojne kompanije utrkuju se u osmišljavanju što jedinstvenijih i zanimljvijih modela kako bi privukli svetske zvezde.

Ipak, budući da kompanija "Poš Tots" na svom spisku kupaca ima imena poput Bijonse i Džej Zija, Džulije Roberts, Gvinet Paltoru i Krisa Martina, Bena Stilera, Donalda Trampa itd, čini se da je u prednosti u odnosu na konkurenciju. Modeli kreveta "Poš Totsa" su u neverovatnim oblicima – teksaška kolica, svemirski brod, fudbalska lopta, gusarski brod, čak i dvorac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track