X FACTOR: Kojom pesmom će Maid izjaviti ljubav svojoj devojci?

Iznenađenjima nikad kraja

X FACTOR: Kojom pesmom će Maid izjaviti ljubav svojoj devojci?

Pop kultura -
Pesma koju ću pevati u utorak u meni budi posebne emocije, podeseća me na moju devojku Ajlu koja mi mnogo nedostaje dok sam u Beogradu, rekao je Maid

Finalista šoua X Factor Maid Hećimović koji se u ovo popularno pevačko takmičenje vratio zahvaljujući glasovima publike, u utorak će pevati čuvenu baladu jednog popularnog hrvatskog pevača.

Ovaj nastup talentovani mladić iz Orašja posvetiće svojoj devojci Ajli, sa kojom je u srećnoj vezi deset meseci. "Pesma koju ću pevati u utorak u meni budi posebne emocije, podeseća me na moju devojku Ajlu koja mi mnogo nedostaje dok sam u Beogradu. Ona je moja velika podrška svih ovih meseci i beskrajno joj hvala na tome. Očekujem je u utorak u publici, ovaj nastup će je samo podsetiti koliko je volim...", zadovoljno kaže Maid.

Dan zaljubljenih ovaj skladan par je proveo zajedno, a finalista X Factor nam je i otkrio šta je poklonio svojoj dragoj: "Poklonio sam našu uokvirenu fotografiju i jedno predivno veče u znaku crvene boje. U svakom slučaju, trudim se da joj uvek poklanjam puno ljubavi i pažnje, to je nešto što se ni za kakav novac ne može kupiti", ističe Hećimović.

Nova epizoda X Factor je na programu u utorak 21 sat na TV Pink kada će takmičenje napustiti još jedan finalista ovog gledanog tv formata.

NE PROPUSITITE:

X FACTOR SPECIJAL Daniel Kajmakoski: Improvizovanje mi mnogo pomaže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track