X FACTOR FILMSKO VEČE: Takmičari pevaju pesme iz serija i filmskih ostvarenja

Sve veća trema takmičara

X FACTOR FILMSKO VEČE: Takmičari pevaju pesme iz serija i filmskih ostvarenja

Pop kultura -
Veoma mi se dopada pesma koju sam dobio, pripremam se za nastup svakodnevno i mislim da je će ova pesma biti moj najteži zadatak do sada, rekao je Daniel Kajmakoski

U utorak uveče na ružičastoj televiziji gledaćemo još jednu uživo emisiju popularnog šou programa X Factor.

Takmičenje odmiče, nastupi su sve bolji i konkurencija je sve jača, a kako saznajemo finalisti će se ovog utorka predstaviti popularnim pesmama iz poznatih filmova i serija.

"Veoma mi se dopada pesma koju sam dobio, pripremam se za nastup svakodnevno i mislim da je će ova pesma biti moj najteži zadatak do sada", rekao je jedan od finalista Daniel Kajmakoski.

Inače, talentovani tridesetogodišnjak iz Struge je ovog vikenda u Makedoniji dobio nagradu za "Otkriće godine" na prestižnoj manifestaciji "Zlatna bubamara" koja u ovoj zemlji ima tradiciju dugu čak sedamnaest godina.

Koliko je X Factor popularan i u regionu svedoči činjenica da se i produkcija šoua može pohvaliti prestižnim priznanjem "Zlatna bubamara" za "Najgledaniji balkanski šou" za predhodnu godinu.

"Veoma smo počastvaovani što naši finalisti imaju vernu publiku u Makedoniji. Hvala organizatoru na ovoj prestižnoj nagradi", kažu iz produkcije.

Ovog utorka u 21 sat na TV Pink borba za opstanak i titulu nove muzičke zvezde se nastavlja: takmičenje će i ovog puta napustiti jedan finalista, a kao i svakog utorka u revijalnom delu nastupiće jedna poznata muzička zvezda čije se ime za sada drži u tajnosti.

NE PROPUSTITE:

LUKIJAN IVANOVIĆ: Spreman sam da za voljenu dam i poslednji delić sebe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track