Najnovije vesti

X FACTOR FILMSKO VEČE: Takmičari pevaju pesme iz serija i filmskih ostvarenja

Sve veća trema takmičara

X FACTOR FILMSKO VEČE: Takmičari pevaju pesme iz serija i filmskih ostvarenja

Pop kultura
Veoma mi se dopada pesma koju sam dobio, pripremam se za nastup svakodnevno i mislim da je će ova pesma biti moj najteži zadatak do sada, rekao je Daniel Kajmakoski

U utorak uveče na ružičastoj televiziji gledaćemo još jednu uživo emisiju popularnog šou programa X Factor.

 

Takmičenje odmiče, nastupi su sve bolji i konkurencija je sve jača, a kako saznajemo finalisti će se ovog utorka predstaviti popularnim pesmama iz poznatih filmova i serija.

 

"Veoma mi se dopada pesma koju sam dobio, pripremam se za nastup svakodnevno i mislim da je će ova pesma biti moj najteži zadatak do sada", rekao je jedan od finalista Daniel Kajmakoski.

 

Inače, talentovani tridesetogodišnjak iz Struge je ovog vikenda u Makedoniji dobio nagradu za "Otkriće godine" na prestižnoj manifestaciji "Zlatna bubamara" koja u ovoj zemlji ima tradiciju dugu čak sedamnaest godina.

 

Koliko je X Factor popularan i u regionu svedoči činjenica da se i produkcija šoua može pohvaliti prestižnim priznanjem "Zlatna bubamara" za "Najgledaniji balkanski šou" za predhodnu godinu.

 

"Veoma smo počastvaovani što naši finalisti imaju vernu publiku u Makedoniji. Hvala organizatoru na ovoj prestižnoj nagradi", kažu iz produkcije.

 

Ovog utorka u 21 sat na TV Pink borba za opstanak i titulu nove muzičke zvezde se nastavlja: takmičenje će i ovog puta napustiti jedan finalista, a kao i svakog utorka u revijalnom delu nastupiće jedna poznata muzička zvezda čije se ime za sada drži u tajnosti.

 

Daniel Kajmakoski dobio nagradu za Otkriće godine
Daniel Kajmakoski dobio nagradu za Otkriće godine

 

NE PROPUSTITE:

 

LUKIJAN IVANOVIĆ: Spreman sam da za voljenu dam i poslednji delić sebe!

 

Bend Doktori
Bend Doktori


 


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...