Aleksa Perović: Za utorak spremam nešto sasvim drugačije!
Foto: X Factor/luka Pilipovic

X Faktor

Aleksa Perović: Za utorak spremam nešto sasvim drugačije!

Pop kultura -
Pored muzike i sve što nju prati pevanje, sviranje, komponovanje i pisanje pesama, bavim još i glumom po malo i poezijom

Očekujte neočekivano! Aleksa Perović, finalista X Faktora, u utorak uveče će imati veoma zanimljiv nastup koji će otkriti još jedan njegov talenat!

Kako je već najavljeno, tema šeste uživo emisije je "Hitovi iz filmova i serija koje smo voleli", a takmičari će se potruditi da gledaocima priušte nezaboravno veče uz popularne pesme iz filmova i serija.

Mladi Kraljevčanin je odlučio da bude originalan, pa priprema posebno iznenađenje. "Ne znam koliko ste upućeni u to, ali ja se pored muzike i sve što nju prati (pevanje, sviranje, komponovanje i pisanje pesama) bavim još i glumom po malo i poezijom. Pre tri godine zaljubio sam se u poeziju kada sam sa svojom tadašnjom profesorkom srpskog otisao na prvo takmičenje i osvojio prvo mesto na Opstinskom i Regionalnom takmičenju. Pratite uživo emisiju u utorak jer ću pokušati da vam pokažem i tu stranu sebe. Biće zanimljivo i drugačije!", zadovoljno kaže Perović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track