LOVEFEST 2014: Najbolja imena iz sveta elektronske muzike u Vrnjačkoj Banji!
Foto: Facebook

Od 7. do 9. avgusta

LOVEFEST 2014: Najbolja imena iz sveta elektronske muzike u Vrnjačkoj Banji!

Pop kultura -
Lovefest vam donosi potpuno novi koncept sa više od 70 izvođača, pet muzičkih bina i deset festivalskih zona! Spremite se za tri dana i tri noći festivalskog ludila

Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Od 7.do 9. avgusta ponovo će se u srcu Šumadije okupiti najbolja imena iz sveta elektronske muzike.

Lovefest vam donosi potpuno novi koncept sa više od 70 izvođača, pet muzičkih bina i deset festivalskih zona! Spremite se za tri dana i tri noći festivalskog ludila!

Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji.

Tokom sedam godina na festivalu su nastupila neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike, među kojima su Marshall Jefferson, Good Groove, Martin Ten Velden, James Zabiela, Noir, Silicone Soul, Gramophonedzie, kao i Darkwood Dub i Darko Rundek.

Od 2012. godine festival je proširen na devet novih zona čiji je cilj da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji.

Cena karata sastoji se iz četiri faze: I faza - 1.599 RSD, II faza - 1.999 RSD, III faza - 2.499 RSD i IV faza - 3.299 RSD. ulaznice možete poručiti preko sajta www.eventim.rs. Budite brzi i kupite vašu kartu na vreme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track