BEZ LJUTNJE: Aleksandra Brković ispala po pravilima licence X faktora
Foto: Luka Pilipović

Imala najmanje glasova

BEZ LJUTNJE: Aleksandra Brković ispala po pravilima licence X faktora

Pop kultura -
Kiki Lesendrić, mentor "Čačanske oluje" vidno zatečen i iznenađen, nije očekivao obrt koji se dogodio ali je podržao svoju učenicu i rekao da će joj maksimalno pomoći u daljoj karijeri

Aleksandra Brković ispala je u utorak bez borbe u duelu ne otpevavši pesmu spasa nego je šou napustila kao takmičar s najmanjim brojem glasova.

Pred samu objavu duelista, Aleksandra Brković je napustila takmičenje kao učesnik sa najmanjim brojem glasova. Iako se nikome nije dopalo što je otišla tako iznenada, pa ni samim mentorima, pravila "X faktora" su u potpunosti jasna što se tiče ovakvog načina ispadanja i navode da je publika bila ta koja je odlučivala ko automatski napušta takmičenje, bez borbe u duelu. Kiki Lesendrić, mentor "Čačanske oluje" vidno zatečen i iznenađen, nije očekivao obrt koji se dogodio ali je podržao svoju učenicu i rekao da će joj maksimalno pomoći u daljoj karijeri i da tu nije kraj njihov saradnji.

Članu žiria Željku Joksimoviću se takođe nije dopala činjenica da je Aleksandra naopustila šou i da joj nije pružena prilika da se bori za svoj opstanak pa se oglasio na svom Twiter profilu sa iskrenim žaljenjem. Pevač i mentor se ogradio zbog ispadanja sada već vrlo kvalitetnih kandidata, rekavši da njihovu sudbinu određuje isključivo publika.

Iskreno mi je zao, a to sam rekao i u live-u, sto Aleksandra nije dobila priliku da se bori u duelu. Bilo bi pravednije. #xfactoadria

— Zeljko Joksimovic (@ZZeljko) February 26, 2014

Obzirom da licenca "X faktora" određuje pravila, ovakve stvari su se dešavale ne samo kod nas već i u Britanskom i Američkom takmičenju "X faktora".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track