ZARATILE: Emina i Kristina ljute, nisu se ni pozdravile
Foto: Dragan Kadić

Pevačice od pre tri nedelje ne progovaraju ni reč

ZARATILE: Emina i Kristina ljute, nisu se ni pozdravile

Pop kultura -
Iako su obe deo „X faktora“, Jahovićeva i Kovačeva maksimalno se izbegavaju i iza scene uopšte ne komuniciraju

Kao da se ne poznaju.Emina Jahović Sandal i Kristina Kovač drže se podalje jedna od druge. To je bilo primetno i u šestoj lajv emisiji „X faktora“. Donedavno, dok nisu počela prepucavanja između njih dve na Tviteru, oslovljavale su jedna drugu po imenu, a sad je Emina u direktnom prenosu Kristinu nazvala koleginicom. Njih dve, kako saznajemo, nisu komunicirale ni iza scene. One se, kako tvrde naši izvori, nisu ni pozdravile. Podsećanja radi, zamerile su se pre tri nedelje, kad su se u duelu našli Kristinina grupa For ju i Eminin kandidat Haris Ćato.- Emina i Kristina već izvesno vreme ne razgovaraju iako rade na istom projektu. I finalisti „X faktora“ primetili su da njihov odnos nije baš najbolji. Bez obzira na to što se poštuju, ipak svaka čvrsto stoji iza svojih takmičara, zbog čega je i izbila rasprava između njih dve, a u koju su se uključili i njihovi fanovi - rekao je naš izvor i dodao da se pevačice maksimalno izbegavaju.Naš izvor kaže da Kristinina mlađa sestra Anja ne podnosi Eminu.- U jednom bosanskom časopisu pisao je da Kristinina sestra ne voli Eminu i da priča da ona ne zna da peva i da nije za ovaj šou - završava naš izvor.(M. D.)

DrskostALEKSANDRA ISPALILA SRĐANA PREDOJEVIĆAAleksandra Brković se iznervirala što nije imala pravo da se bori u duelu. Iako se pravila da nije mnogo povređena, ne može da se pomiri sa činjenicom da se više neće takmičiti. Postala je i drska i prestala je da se javlja na telefon. Ona je juče trebalo da gostuje u jutarnjem programu na TV Pink s kolegom Aleksom Perovićem kod Srđana Predojevića, ali se nije pojavila. Ljudi iz produkcije su je zvali, ali ona nije želela da se javi. Kasnije ih je pozvala i rekla im da nije htela da ide u emisiju jer joj je rano i mrzi je da ustaje.

Željko JoksimovićPRODUKCIJA MORA DA REAGUJE ZBOG GLASOVAMnogi glasači tokom trajanja „X faktora“ požalili su se da nisu dobili povratnu informaciju. Jedna od njih je i Leontina, koja tvrdi da je poslala 20 poruka, a nijedan odgovor. Željko Joksimović zatražio je od produkcije da razjasni situaciju s glasanjem.- Vidim da se mnogi žale na nemogućnost glasanja. Ukoliko je bilo problema, produkcija bi trebalo da reaguje ili objavi saopštenje - napisao je na Tviteru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track