NIJE ODOLELA: Anđelina štipnula Breda za guzu!

Ispipala ga

NIJE ODOLELA: Anđelina štipnula Breda za guzu!

Pop kultura -
Glumica je dok je Bred davao izjave novinarim u prolazu pred svima štipnula za zadnjicu

Anđelina Džoli i Bred Pit bili su odlično rapoloženi na dodeli Spirit nagrada u subotu u Santa Monici, a glumica je svog budućeg muž naočigled svih i ispipala.Naime, dok je Bred davao izjave novinarima Anđelina ga je u prolazu štipnula za zadnjicu. Kasnije je ispričala koliko je ponosna na njega i sve njegove poslovne uspehe, a Bred je inače primio još jednu nagradu za film "12 godina rob".

Njih dvoje ni na ovoj dodeli nagrada nisu hteli da pričaju o planovima za venčanje. Anđelina je samo kratko na pitanje da li će imati svadbu u Parizu rekla da ne može da priča o tome, dok je on samo zagonetno rekao da je sve oko njih dvoje tajna.

http://www.youtube.com/watch?v=b9MQsTXWGgU

Inače, samo dan uoči Oskara, na dodeli Spirt nagrada okupile su se sve najveće holivudske zvezde. Nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu dobio je Džerard Lito koji je spremio zanimljiv govor. "Želim da zahvalim svim ženama sa kojima sa bio, kao i onima koje veruju da su bile sa mnom. Takođe, hvala i mojoj budućoj bivšoj supruzi Lupiti Nijong", našalio se glumac odgovarajući na tračeve da je u vezi sa zvezdom filma "12 godina rob".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track