Glumci koji mrze uloge koje su ih proslavile

Nisu zadovoljni

Glumci koji mrze uloge koje su ih proslavile

Pop kultura -
Ovo su glumice i glumci koji mrze uloge zbog kojih su postali popularni

Iako nam se čini da bi većina ljudi uradila skoro sve samo da dobije svojih pet minuta, neke filmske zvezde su zapravo jako nezadovoljne okolnostima i ulogama koje su ih proslavile.

Ovo su glumice i glumci koji mrze uloge zbog kojih su postali popularni.

Angus Ti Džons

Uprkos zaradi od 350.000 dolara nedeljno za angažman koji stane u 22 minuta jedne epizode serije, Angus Ti Džons, poznatiji kao Džejk iz "Dva i po muškarca", mrzi tu ulogu, koja ga je proslavila.

Mladi glumac kaže da je dobio religiozno ukazanje i odlučio napustiti serijal, čiji je dio bio 10 godina i koji ga je učinio slavnim. Kada je odlazio rekao je da ne želi da bude deo šoua, pa uverava druge da prestanu da gledaju.

Megan Foks

Najpoznatija uloga ove prelepe američke glumice je u "Transformersima", koja je posebno nervira. Foksovu je takođe nervirao i režiser Majkl Bej, koji se, prema njenim rečima, odnosio prema njoj poput nekog feudalca.

Kejt Vinslet

Glavna glumica u drugom filmu po ostvarenoj zaradi u istoriji kinematografije "Titaniku" uopšte nije zadovoljna glumom koju je pokazala u tom filmu. Osim toga, kako kaže, brzo je počela da je nervira i pozadinska pesma u filmu, odnosno "My Heart Will Go On" od Selin Dion.

Keri Fišer

Ova glumica je glumila princezu Leju u ultrapopularnim "Ratovima zvezda" Džordža Lukasa. Međutim, Fišerova nije likovala, kako bi mnoge glumice, nego je svojevremeno rekla "da joj je Lukas uništio život, doduše na najlepši mogući način". Posle tog filma 1977. godine ova glumica, kao i ostali glavni akteri filma, doslovno nisu mogli da se sakriju od paparaca i mnogobrojnih fanova.

Kristijan Bejl

Iako je glumio u vrhunskim filmovima poput "Viteza tame" iz serijala "Batman", "Američkom psihu", te "Prestižu", Kristijan Bejl često ističe kako mrzi svoj angažman u kultnom mjuziklu iz 1992. "Newsies".

Alek Ginis

Još jedan glumac kog je vizionar Džordž Lukas proslavio svojim "Ratovima zvezda". Iako je Alek Ginis pre toga glumio u nekim od klasika poput "Lorensa od Arabije", "Velika očekivanja", "Doktor Živago", te "Most na reci Kvaj", njegova uloga Obija-Van Kenobija u "Ratovima zvezda" sve je bacila u drugi plan, što se nije svidelo Ginisu.

Krispin Glover

Iako mnogi obožavaju njegovu ulogu oca Martija Mekvlaja Džordža u trilogiji "Povratak u budućnost", Krispin Glover nije njom oduševljen. Obrazložio je režiseru Robertu Zemekisu da se šalje pogrešna poruka time što njegov lik u filmu ima dosta novca. Režiser je poludio na ovakvu Gloverovu ocenu.

Tomas F. Vilson

Još jedan glumac kog je proslavila uloga u trilogiji "Povratak u budućnost", a koji nije bio naročito srećan zbog toga. Vilson je u filmu igrao Bifa Tanena, a fanovi su ga toliko maltretirali sa raznim pitanjima o filmu da nije mogao otići ni na običnu večeru u restoran da ga ne okupira nekoliko znatiželjnika. Danas se Vilson bavi stand-up komedijom i muzikom.

Džejk Lojd

Ovaj glumac je svoju mrsku ulogu odglumio kada je imao samo osam godina, a u vreme prikazivanja filma imao je deset. Radi se o ulozi malog Anakina Skajvokera u nastavku "Ratova zvezda" iz 1999. naziva "Fantomska prijetnja". Za mnoge fanove serije filmova "Ratovi zvezda" ovaj je nastavak izazvao razočaranje, a među njima je i Lojd.

Mark Volberg

Manje je poznato da je popularni glumac Mark Valberg pre uspeha u filmskoj industriji svoj put potražio u svetu muzike.

On je sebi dao nadimak Marky Mark, a bend koji je okupio zvao se "Marky Mark and the Funky Bunch". Čak su snimili i album "Music for the People", međutim Valberg se nerado seća tog dela svoje karijere, iako sam priznaje da je tada mislio da je jako cool.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track