Metju Mekonahi: Otac sve ovo gleda s neba, u donjem vešu i s pivom u ruci
Foto: Rojters

Posvetio Oskara pokojnom ocu

Metju Mekonahi: Otac sve ovo gleda s neba, u donjem vešu i s pivom u ruci

Pop kultura -
Hvala mojoj porodici. Želio bih da se zahvalim i ocu koji sve ovo sad sigurno promatra s neba u donjem vešu i s pivom u ruci. Tata, ovo je za tebe, ti si me naučio kako da postanem muškarac, rekao je Metju u podužem govoru

Metju Mekonahi nakon što je dobio Oskara u govoru zahvalnice spomenuo je majku, braću, pokojnog oca i suprugu Kamilu koja mu je čestitala poljupcem

Kao što su kladionice i predvidele, Metjuj Mekonahi(44) nagrađen je Oskarom u kategoriji najboljeg glumca za svoju ulogu muškarca obolelog od AIDS-a u filmu 'Dobri dileri iz Dalasa'. Iskrenim pobedničkim govorom uspeo je da nasmeje i dirne publiku u "Dolby Theatru".

"Želim se zahvaliti Bogu koji je moj život obogatio raznim mogućnostima", započeo je Metju, koji je u govoru spomenuo svoju porodicu, majku koju je poveo na dodelu i pokojnog oca.

"Hvala mojoj porodici. Želio bih da se zahvalim i ocu koji sve ovo sad sigurno promatra s neba u donjem vešu i s pivom u ruci. Tata, ovo je za tebe, ti si me naučio kako da postanem muškarac", rekao je Metju u podužem govoru. Nije zaboravio da spomene ni dvojicu starije braće koje jako poštuje.

"Svemu tome naučila nas je moja majka koja je ovde večeras", istaknuo je pobednik koji je jedva suzdržavao suze dok se zahvaljivao supruzi Kamili Alves, njihovim sinovima Leviju (6), Livingstonu (2) i četvorogodišnjoj devojčici Vidi.

"Vas četvoro ste ljudi za koje sam najviše želeo da budu ponosni na mene", zaključio je glumac u svom govoru, a supruga ga je nagradila poljupcem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja