MAID HEĆIMOVIĆ: Uzbuđen sam što ću upoznati momke iz Parnog valjka!
Foto: Kurir štampano

X Factor

MAID HEĆIMOVIĆ: Uzbuđen sam što ću upoznati momke iz Parnog valjka!

Pop kultura -
Odrastao sam uz njihove čuvene hitove, oni su moji veliki idoli, rekao je Bosanac

Specijalni gosti u revijalnom delu programa legendarni Parni valjak i pop pevačica Nataša Bekvalac! Sudeći po najavama večeras na TV Pink nas očekuje najuzbudljivije veče do sada u "X Faktoru"!

Finalisti su proteklenedelje vredno spremali svoje nastupe na zadatu temu "pesme mentora", a kakve će ova tema izazvati reakcije žirija – ostaje da vidimo!

U revijalnom delu programa kao ekskluzivni gosti nastupiće legendarna hrvatska pop-rok grupa "Parni valjak", a kako saznajemo pevač benda Aki Rahimovski se raduje susretu sa publikom i finalistima ovog popularnog šou programa koji su oduševljeni što će upoznati poznati bend."Čuli smo da dolazi Parni valjak, odrastao sam uz njihove čuvene hitove: "Sve još miriše na nju", "Ljubavna", "Dođi"... mnogo sam uzbuđen što ću ih upoznati, oni su moji veliki idoli!”, iskreno kaže finalista Maid Hećimović.

Pored ovih eksluzivnih gostiju, gledaoci "X Faktora" će u revijalnom delu uživati u premijeri nove pesma jedne od najpopulrnijih pop pevačica - Nataše Bekvalac!

Novosadska barbika će izvesti svoj novi singl “Najgora”, a kako saznajemo priprema spektakularan nastup:“Nataša jepoznata da retko gostuje u emisijama, ali redovno prati X Faktor i rado je prihvatila ovaj poziv”, kaže izvor blizak ovoj popularnoj pevačici.

Isti izvor navodi da je 3 godine nakon zahlađenih odnosa sa njenim kumom i tvorcem njenih najvećih hitova, Draganom Brajovićem, on napisao tekst nove numere “Najgora”, koja će zasigurno stati rame uz rame s njenim najvećim hitovima. Prijatelji tvrde da je za Natašu nastup veoma važan, kako privatno, tako i poslovno. Na sceni X Faktora uz nju će biti devojke iz grupe “Mistik čelo”, kao i jedna od naših najboljih pijanistkinja Iva Despotivić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track