Najnovije vesti

ANĐA DIZAJNERKA DRAGULJA: Bred Pit nosio dijamantske dugmiće na dodeli Oskara
Foto: Rojters

Podrška supruzi

ANĐA DIZAJNERKA DRAGULJA: Bred Pit nosio dijamantske dugmiće na dodeli Oskara

Pop kultura
Nizu titula koje ima Anđelina Džoli u sklopu svog imena, sada može da doda i dizajnerka dragulja. Njen najdraži klijent je verenik Bred Pit koji je manžete i dugmiće napravljene od dijamanata nosio na svom sakou na dodeli Oskara

Anđelina Džoli dizajnirala je specijalne dijamanske dugmiće koje je na svom sakou nosio njen verenik Bred Pit tokom ceremonije dodele Oskara. Glumica je svoju liniju nakita dizajnirala u saradnji sa draguljarom Robertom Prokopom koji je pomogao u izradi njihovog vereničkog prstenja.

 

Nizu titula koje ima Anđelina Džoli u sklopu svog imena, sada može da doda i dizajnerka dragulja. Njen najdraži klijent je verenik Bred Pit koji je manžete i dugmiće napravljene od dijamanata nosio na svom sakou, a završni izgled Anđelinine ideje pokazao je u nedjelju na dodeli Oskara.

 

Dugmići imaju i sentimentalnu vrednost jer ih mu je Anđelina poklonila za Božić. Glumica je svoju liniju nakita izradila u saradnji sa draguljarom Robertom Prokopom koji je Bredu pomogao kod izrade vereničkog prstena.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...