KRISTINA I EMINA PRVI PUT SLOŽNE: Ilma peva perfektno, vreme radi za nju!
Foto: X Faktor Luka Pilipović

Princezu iz Kiseljaka tek čeka uspeh

KRISTINA I EMINA PRVI PUT SLOŽNE: Ilma peva perfektno, vreme radi za nju!

Pop kultura -
Na svojim društvenim profilima Kristina i Emina su napisale da je Ilma ogroman talenat i da njeno vreme tek dolazi

Mlada Bosanka Ilma Karahmet (13) nije uspela da se plasita u superfinale najgledanijeg muzičkog šoua X Factor. Ilma je zajedno sa Maidom imala najmanje broj glasova publike i našla se u duelu, gde je za nju glasao samo nje mentor Kiki Lesandrić. Dok su Željko, Emina i Kristina odlučile da podrže Maida i Ilmu pošalju kući. Posle ovakve odluke žirija, na društvenim mrežama osuta je paljba da se žiri ogrešio o mladu Bosanku. Žiri je ostao pri svom stavu da je Ilma ogroman talenat i da pred njom ima da nisu pogrešili.

Na svojim društvenim profilima Kristina i Emina su napisale da je Ilma ogroman talenat i da njeno vreme tek dolazi. "Za sve zainteresovane i oštećene: potpuno stojim iza svoje odluke da pošaljem Ilmu kući. Neosporno je ogroman talenat, tehnički perfektna, užasno moćan glas. Ali ja od prvog lajva ne osećam nikakvu emociju kada ona peva. Ništa. Racionalno divljenje neverovatnom virtuozitetu-da. Emociju - ništa. Možda je vi osećate, možda je oseća hiljade ljudi, ali ja je ne osećam. A ja glasam na osnovu onoga što ja mislim i osećam, ili ne osećam. Meni nije dovoljan virtuozitet. Ja bih radije da Ilma peva gore nego što peva, ali da ima dubinu emocije, trodimenzionalnost. Ja je svakako nisma poslala kući zbog toga što je Maidu "zadnji voz". To sa mojom odlukom nema nikakve veze, i molim vas da u svom bešnjenju na mene besnite sa pravim razlogom, a ne pogrešnim. Uostalom, publika je izglasala Ilmu u duel. Znači, veliki deo odgovornosti za Ilmino ispadanje je na vama. E tako", napisala je Kristina na svojoj Fejsbuk stranici.

I Emina Jahović je napisala nekoliko rečenica u vezi svoje odluke na društvenoj mreži. "Ilma je pretalentovano dete, ali njeno vreme tek dolazi. Još uvek je premlada za vrtoglavu popularnost i novčenje talenta. Teško je to... @XFactorAdria bi od sledeće godine trebala da povede računa o godinama takmičara - 17 godina, naviše... İ svi sretni. Ovako teško....Laku noć svirači... Baš me je umorilo ovo veče. Lepo spavajte", poručila je Emina.

http://www.youtube.com/watch?v=6xU-M21EpUg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track