EMINA ODGOVORILA ILMI: Klevete su opasne igračke!
Foto: Facebook

X Factor

EMINA ODGOVORILA ILMI: Klevete su opasne igračke!

Pop kultura -
Da sam na mestu nekih od vas koji mi sa skrivenih profila klevetaju malu decu, bilo bi me strah, napisala je Jahovićeva na Tviteru

Emina Jahović, članica žirija X Factor, reagovala je na napade povodom izbacivanja Ilme Karahmet iz najgledanijeg muzičkog šoua i kletve koje je mlada Bosanka uputila jer nije svoj glas u duelu dala njoj. Pevačica je na svom Tviter nalogu napisala da su kletve veoma opasne stvari.

"Da sam na mestu nekih od vas koji mi sa skrivenih profila klevetaju malu decu, bilo bi me strah. Kletve su najveći bumerang i opasne igračke.

Da sam na mestu nekih od vas koji mi sa skrivenih profila klevetaju malu decu,bilo bi me strah. Kletve su najveci bumerang i opasne igracke.

— Emina Jahovic Sandal (@yaemina) March 6, 2014

Podsetimo, Jahovićeva se odmah posle izbacivanja Ilme sa takmičenja izjasnila na Fejsbuku: "Ilma je pretalentovano dete ali njeno vreme tek dolazi. Još uvek je premlada za vrtoglavu popularnost i novčenje talenta. Teško je teško. Usput, @XFactorAdria bi od sledeće godine trebala da povede računa o godinama takmičara. 17 godina, naviše... İ svi sretni. Ovako teško".

Emina je pohvalila Ilmu i navela ako je ona još uvek mlada da bi unovčila svoj talenat, na šta joj takmičarka nije ostala dužna.

"Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene", napisala je mlada pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track