ILMINA MAJKA OSULA PALJBU: Emini je neko naredio da izbaci moje dete!
Foto: Ilma Karahmet, Facebook

Šokirana što joj mezimica nije nije pobedila u X Faktoru

ILMINA MAJKA OSULA PALJBU: Emini je neko naredio da izbaci moje dete!

Pop kultura -
Moje dete je bilo favorit za pobedu, ne za drugo ili treće mesto, već za pobedu! Naravno da je nepravda, ko je još ispao zbog godina, ljuta je Edina

Roditelji talentovane Ilme Karahmet zapanjeni su odlukom žirija X Factora da njihovu 13-godišnju mezimicu pošalje kući, dok je razočarna majka takmičarke Edina Karahmet ispričala kako za poraz njene devojčice krivi Eminu Jahović, koja je prelomila u korist starijeg takmičara Maida Hećimovića.

Edina ne krije da je duboko povređena i ujedno šokirana ishodom takmičenja, ali i da nema logično objašnjenje za Ilmino izbacivanje.

"Ajde vi meni kažite kako se ovo desilo? Juče, gledam Ilmu kako prati reprizu “X Factora” i vidim kako je boli što je ispala, pa kome se ne bi srce pocepalo? Pita me: "Mama, kako je moguće ovo?”, a ja ne znam šta da joj kažem. Život ide dalje, ali razloga za burne reakcije svakako ima", priča Edina

"Moje dete je bilo favorit za pobedu, ne za drugo ili treće mesto, već za pobedu! Naravno da je nepravda, ko je još ispao zbog godina? Ako je bila dobra na audiciji sa 13 godina, što sad ne može da prođe dalje?! Verovala sam da će pobediti, ona je uvek pobeđivala na takmičenjima, i sad je ovo potpuni šok za nju", rekla je i objašnjava kako stvari izgledaju iz njenog ugla.

"Ako treba da se traži krivac, onda mogu da kažem da je to Emina, ona je prelomila da Ilma ode i ovo je bio prvi put da žiri nekog izbaci, i narod koji je glasao je izrađen! To su hiljade poruka onih koji podržavaju moju ćerku, čitave firme su organizovale glasanje i to ništa nije značilo te večeri. Ja misim da je nju neko pritisnuo sa strane, jer je ona uvek hvalila Ilmu, ne znam šta se desilo i kome odgovara da najbolji takmičar ispadne", priča ogorčena majka 13-godišnje devojčice iz Kiseljaka.

Emina Jahović
Emina Jahović

"A ako ćemo o kompetentnosti žirija, ne bi bilo loše da Emina stane pored Ilme i da zapeva, pa da vidimo koja ume bolje, a publika neka odluči koja ima bolje glasovne mogućnosti. Ali da ne odlučuje žiri, već samo publika", rekla je ona, i dodala da od svih sudija istinski poštuje Željka Joksimovića jer je on jedini rekao da njena Ilma poseduje pravi X faktor.

I otac Ilme Karahmet je ogorčen što je njegova mezimica napustila šou i smatra da je nepravedno što ju je žiri posla kući samo zbog godina.

"Šokiran sam zbog nepravde. Ilma nije izbačena zbog svog pevanja, već zbog godina. Međutim, ako je po pravilima takmičenja dete sa 13 godina dobilo odobrenje za učešće, zašto ne bi imalo pravo i da se plasira u finale?", rekao je Dženan Karahmet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track