Šakira: Pike mi dozvoljava da sarađujem sa muškarcima!

Ljubomoran

Šakira: Pike mi dozvoljava da sarađujem sa muškarcima!

Pop kultura -
Pevačica je u intervjuu za jedan magazin rekla kako je morala da promeni neke stvari kada je posao u pitanju zarad blagostanja u njihovoj ljubavnoj vezi

Pevačica Šakira je u najnovijem intervjuu otkrila kako je nejn supruga Žerard Pike jako ljubomoran.

Šakira i Pike u braku su već tri godine i imaju trinaestomesečnog sina Milana. Pevačica je u intervjuu za "Bilbord magazin" rekla kako je morala da promeni neke stvari kada je posao u pitanju zarad blagostanja u njihovoj ljubavnoj vezi.

"Pike je vrlo teritorijalan. Pošto mi ne dozvoljava da radim duete sa muškarcima, od sada ih snimam samo sa ženama“, što i svedoči najnoviji hit koji je snimila sa Rijanom. "U našem odosu i više je nego jasno da ne mogu da snimam spotove kao nekada"

"Kada imate porodicu neke stvari se jednostavno podrazumevaju. Meni se to zapravo dopada. Na taj način on mi pokazuje da me štiti i ceni", rekla je Šakira.

Povodom spota za Rijanin i Šakirin duet oglasio se kolumbijski političar Marko Fidel Ramirez rekavši kako Šakira promoviše lezbijske odnose i da zato spot treba da bude zabranjen. Šakira je iskoristila priliku da odgovori političaru:

"U zemlji kao što je Kolumbija mnoge stvari nedostaju: zdravstveni sistem treba da se unapredi, toliko je nezaposlenih ljudi, a šta je sa sistemom obrazovanja? Zar nije besmisleno da jedan političar pored ovoliko ozbiljnih problema, uopšte ima vremena da govori o jednom video spotu?"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track