Saznajte zašto je Tamari Milanović 8. mart jako bitan dan u životu!
Foto: X Factor Adria/luka Pilipović

X Factor

Saznajte zašto je Tamari Milanović 8. mart jako bitan dan u životu!

Pop kultura -
Još jedan bitan datum u Tamarinom životu je sve bliži - 23. mart, kada će biti održano super finale takmičenja "X Factor Adria"

Super-finalistkinje "X Factor"-a Tamara Milanović otkrila je zašto joj je bitan dan žena, kao i kako teku pripreme za veliko super-finale, koje je ne programu u utorak.

"Meni je 8. mart jako bitan dan u životu. Tada je rođen moj rođeni brat Dušan, tako da ja ovaj praznik proslavljam kao njegov rođendan. Naravno, kao i svakoj ženi, i meni prija pažnju koju dobijam tog dana", rekla je Tamara.Još jedan bitan datum u Tamarinom životu je sve bliži - 23. mart, kada će biti održano super finale takmičenja "X Factor Adria". Zanimalo nas je kako teku pripreme za ovo veče.

"Danas sam po prvi put otišla u "Kombank arenu" i videla gde ćemo nastupati. Ranije sam tu gledala koncerte iz publike, a sada sam videla kako taj prostor izgleda iz druge perspektive. Mogu da vam kažem da sam osetila blagu tremu, ipak će te večeri naše nastupe u "Areni" pratiti više od deset hiljada ljudi. To je jako velika stvar i tek danas mogu da kažem da sam osetila šta znači biti superfinalista "X Factor"-a. U isto vreme osećam strah i ogromnu sreću" - kaže šarmanta Tamara.

Da podsetimo, u utorak uveče (TV Pink) na programu je specijalna epizoda posvećena superfinalistima prvog regionalnog X Faktora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track