Maid Haćimović: Apsolutno sam svestan svog talenta!

X Factor

Maid Haćimović: Apsolutno sam svestan svog talenta!

Pop kultura -
Apsolutno sam svestan svog talenta. Ja sam dovoljno dobar da pobedim, ali sam dovoljno loš da uvek ima neko bolji, rekao je samouvereno Maid

Maid Hećimović je učesnik "X Factor Adria" o kome se ovih dana najviše priča. U duelu sa Ilmom Karahmet izveo je pesmu Lea Martina "Odiseja", kada je u punom sjaju pokazao svoj talenat za pevanje.

Malo ljudi zna da je Maid Hećimović apsolvent žurnalistike, a on sam ističe da je, još u detinjstvu, za njega scena predstavljala mesto gde želi da provede najveći deo svog života. Koliko mu na sceni dobro ide pokazao je tokom trajanja prvog regionalnog "X Factora".

Na samom početku žiri je bio oduševljen njegovim izvođenjem pesme "Noć mi te duguje" Zdravka Čolića, publiku je zasenio igrom i pesmom "Floyd" Dada Topića, a poverenje mentora Željka Joksimovića sigurno je opravdao izvođenjem pesme "Nije ljubav stvar" u poslednjem "live" nastupu.Maid je u jednom intervjuu otkrio da je oduvek znao da će se baviti muzikom.

"Oduvek sam duboko u sebi znao da treba da se bavim ovim poslom, to je ono što me ispunjava i što ja najviše volim. Najlepše je u životu kada se baviš onim što voliš i ako od toga možeš da živiš", rekao je mladi pevač i dodao da je potpuno svestan svog talenta, ali i otkrio šta je očekivao od X Factora kada se prijavio.

"Kad sam se prijavio za "X Factor" ja sam nisam želeo da probam, već sam očekivao da nešto da napravim. Mislim da dobro pevam i da mogu da doguram daleko. Svestan sam da kada bih otišao na takmičenje iz matematike, ne bih mogao mnogo da očekujem, ali kada je pevanje u pitanju, siguran sam da sam u tome dobar. Apsolutno sam svestan svog talenta. Ja sam dovoljno dobar da pobedim, ali sam dovoljno loš da uvek ima neko bolji. Kada bih pobedio mislim da niko ne bi mogao da kaže "otkud ovaj", već mislim da svojim talentom zaslužujem tako nešto. Svestan sam da mogu da ponesem titulu pobednika, a i da ne bude tako biću zadovoljan onim što sam pokazao tokom takmičenja".

Što se tiče Ilme Karahmet, koja je ispala u duelu sa njim, Maid kaže da je ona veliki talenat.

"Jako mi žao što je Ilma ispala i što se to desilo baš u duelu sa mnom. Siguran sam u to da je Ilma zaslužila finale, ali ne mislim da ja nisam. Ona je ogroman talenat. Kad god zapeva uvek ostanem zapanjen njenim glasom"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track