MONTEVIDEO U ZAGREBU: Sa Hrvatima nismo pričali o fudbalu!

Premijera

MONTEVIDEO U ZAGREBU: Sa Hrvatima nismo pričali o fudbalu!

Pop kultura -
Nismo pitali gradonačelnika Zagreba da nam preporuči mesto za izlazak, ali smo se dobro proveli, kaže glumac Ivan Zekić.

Ekipa filma "Montevideo, vidimo se" nedavno je boravila u Zagrebu i Ljubljani, gde su ih ugostili gradonačelnici, Milan Bandić i Zoran Janković. Među glumcima našao se i Ivan Zekić, koji u filmu tumači lik fudbalera Ivicu Beka.

"Ljudi iz Hrvatske i Slovenije ostavili su sjajan utisak na sve nas. Divno su nas dočekali, a „Montevideo“ se prikazivao u svim bioskopskim salama. Nismo sa njima pričali o fudbalu, pogotovo ne o fudbalu danas. Pričali smo o filmu", rekao je mladi glumac.

Ekipa je stigla da se, pored onog zvaničnog dela, malo i opusti i provede, a Zekić kaže da su to radili u sopstvenoj režiji.

"Normalno da smo se zabavljali posle premijera, svakome je potrebno malo rasterećenja. Ipak, nismo pitali gradonačelnike za dobra mesta za izlazak. Sumnjam da se njihovo i naše viđenje tih stvari poklapa", dodao je Zekić uz osmeh. On je od prvog dana bio uključen u stvaranje "Montevidea", iako se ne pojavljuje u prvom delu filma.

"Nikada nisam bio neki fudbaler, ali sam napornim treninzima poboljšao svoje sposobnosti i bio sam spreman. Meni je bio izazov da igram fudbalera baš iz tog razloga", priča Zekić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja