PET VELIČANSTVENIH: Večeras specijal epizoda X Faktora
Foto: X Faktor

Uoči superfinala

PET VELIČANSTVENIH: Večeras specijal epizoda X Faktora

Pop kultura -
Gledaoci će saznati šta je superfinalistima bilo najemotivnije tokom takmičenja i kako ovaj popularni format izgleda iz njihovog ugla i iz ugla njihovih porodica

Ljubitelji "X Faktora" večeras će uživati u specijalnoj emisiji pod simboličnim nazivom "Pet veličanstvenih"!

Epizoda je posvećena superfinalistima ovog popularnog šoua Lukijan Ivanović, Maid Hećimović, "Doktori", Daniel Kajmakoski i jedina dama među superfinalistima Tamara Milanović u ekskluzivnim intervjuima otkriće kako se osećaju i šta očekuju od superfinala koje je zakazano 23. marta u Kombank areni.

Takođe, gledaoci će saznati šta je superfinalistima bilo najemotivnije tokom takmičenja i kako ovaj popularni format izgleda iz njihovog ugla i iz ugla njihovih porodica.

U poslednjem "X Faktor" specijalu eksluzivno ćemo čuti i mišljenja sudija ovog gledanog muzičkog takmičenja Kikija Lesendrića, Emine Jahović, Kristine Kovač i Željka Joksimovića.

"Svaki mentor je iskreno i bez dlake na jeziku rekao šta misli o svojim takmičarima!", kaže naš izvor.

Kako saznajemo, superfinalisti su već zakazali grupno gledanje večerašnje emisije. "Veoma smo uzbuđeni s obzirom na to da se bliži superfinale! Drago nam je što ćemo večeras svi zajedno uživati uz specijal emisiju, obično nije lako da se svi uskladimo i okupimo!", rekli su superfinalisti, a na pitanje kakav je osećaj kada gledaju sami sebe na TV jedina devojka iz ekipe odgovara.

"Neobično nam kad vidimo sami sebe na TV, ali zabavno je. Uvek neko ima zanimljivu doskočicu!", kroz osmeh kaže superfinalistkinja Tamara Milanović.

Da podsetimo, večerašnja specijal emisija "Pet veličanstvenih" je na programu u 21 sat na TV Pink.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track