KRISTINA KOVAČ: Doktori su moje čedo!

X Factor

KRISTINA KOVAČ: Doktori su moje čedo!

Pop kultura -
Plašim se da će ako momci pobede krenuti priče kako je Kornelije Kovač kupio glasove i potplatio sve, a ne bih volela da bude tako, rekla je pevačica

Kristina Kovač i njeni „Doktori“ svakodnevno probaju za veliko finale X faktora, a pevačica i kompozitorka kaže da je svu svoju pažnju usmerila na njih.

"Doktori su mi na prvom mestu, oni su čedo koje je ostalo najduže u takmičenju, pa samim tim svi moji kandidati mogu da mi se obrate i pomoći ću im gde mogu i kako god mogu", rekla je Kristina. Među ostalim kandidatima mentorka Kovač bi sarađivala sa Harisom Ćatom, Danielom Kajmakoskim i Tamarom Milanović.

"Rado bih napisala pesmu Harisu Ćatu, jer mi je jako žao što je i kako je otišao iz šoua, a on ima jedan r‘n‘b vokal koji je užasno pogrešno shvaćen od prve audicije pa nadalje", rekla je Kristina. Na pitanje da li bi, u svetlu sukoba koji i dalje tinja između nje i Emine Jahović, nekada sarađivala sa njom, Kristina kaže da se to nikada neće desiti.

"Ta mogućnost da sarađujemo postoji isto onoliko koliko je i postojala pre X faktora, a to znači da ne postoji. Emina i ja radimo dve potpuno različite vrste muzike i imamo potpuno različite pristupe muzici i karijeri. Nemamo dodirnih tačaka da bismo mogle da sarađujemo", ispričala je Kristina.

Ona dodaje da isto važi i za drugog sudiju sa kojim se vrlo retko slaže Željka Joksimovića. "Njega jako cenim kao kompozitora i kao muzičkog i pevačkog talenta, ali se stilski jako razilazimo", dodala je Kristina.

Marija u finalu

Pevačica Marija Šerifović nastupiće 23. marta u Kombank areni na superfinalu „X faktora“. Marija će time ujedno najaviti i završni deo projekta „Ispovest“, ali i predstaviti novu pesmu „Ja volim svoj greh“.

http://www.youtube.com/watch?v=RtOqzRMx5pE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track