POSLE 26 GODINA: Razvode se zvezde rijalitija Mali ljudi, veliki svet!
Foto: Kurir

Pukao brak

POSLE 26 GODINA: Razvode se zvezde rijalitija Mali ljudi, veliki svet!

Pop kultura -
Zajedničkim snagama smo rešili da se sporazumno razvedemo. Met nastavlja da živi na našoj farmi, ali u gostinskoj kući i i dalje radimo zajedno sve poslove vezane za farmu i brinemo se o našoj deci, rekla je Ejmi

Simpatična porodica koja je od 2006. godine imala svoj rijaliti šotu na kanalu "TLC" pod nazivom "Mali ljudi, veliki svet" postala je planetarno popularna. Naime, Met i Ejmi, roditelji četvoro dece, su ljudi patuljastog rasta, a samo jedno dete ima isti poremećaj kao i oni, dok su ostali normalne visine. Međutim, iako su delovali skladno, posle čak 26 godina braka, Met i Ejmi su rešili da se razvedu.

"Posle mnogo razmišljanja, zajedničkim snagama smo rešili da se sporazumno razvedemo. Met nastavlja da živi na našoj farmi, ali u gostinskoj kući i i dalje radimo zajedno sve poslove vezane za farmu i brinemo se o našoj deci", rekla je Ejmi. Oni su u svom rijalitiju želeli da pokažu kako to, i pored niskog rasta, mogu normalno da žive i da obavljaju svakodnevne poslove na svojoj farmi, kao i da ih taj hendikep ne sprečava da se vole i imaju porodicu.

Problemi su se javili na večeri za Dan zahvalnosti, kada se za stolom poteglo pitanje o prodaji farme. Tada su shvatili da su predugo nesrećni u braku i da moraju nešto da promene. U tom trenutku nisu znali kako će da to izvedu i da naprave promene u svom odnosu, ali su ubrzo rešili sve nesuglasice i ostali u prijateljskim odnosima.

http://www.youtube.com/watch?v=Zcb_1H4EURs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track