Najlepše žene današnjice otkrivaju tajne svoje vitke figure

Pročitajte

Najlepše žene današnjice otkrivaju tajne svoje vitke figure

Pop kultura -
Miranda, Rouzi, Žizel, Irina i Natalija otkrile su za jedan magazin tajne svoje lepote i fantastične figure

One su najplaćeniji modeli današnjice i u centru su pažnje gde god se pojave. Mnogi muškarci bi voleli da budu sa njima, a mnoge žene bi volele da izgledaju kao one. Ovih pet super modela otkrile su za magazin "Vog" tajne svoje lepote i fantastične figure.

1) MIRANDA KER

"Vrlo mi je bitno da jedem isključivo organsku hranu i da svaki dan budem aktivna. Kada sam bila mala, trenirala sam gimnastiku i sport mi je ušao u naviku. Sada volim da se bavim jogom", otkrila je Miranda.

2) ROUZI HANTINGTON-VAJTLI

"Odrasla sam na farmi, na čistom vazduhu i uvek sam se hranila zdravo. Zato znam da, ako se osećam kao da mi je potrebna detoksikacija, samo izbacim ugljene hidrate i rafinisani šećer iz ishrane. To je moj savet za zdravu ishranu", rekla je Rouzi.

3) ŽIZEL BUNDŠEN

"Smatram da ono što se nalazi iznutra, mora da se manifestuje i spolja, te se zato trudim da se hranim što zdravije. Što se tiče fizičke aktivnosti, trudim se da se što više bavim sportom, ali u skladu sa svojim životnim tempom i decom. Takođe, i svoju decu učim istom. Moj sin misli da je brokoli zapravo dezert", otkrila je Žizel.

4) IRINA ŠAJK

"Pijem puno vode, ali retko pazim šta jedem i nikada nisam bila na dijeti. Ljudi misle da modeli jako malo jedu, ali bi trebalo da me vide u restoranu. Niko ne može da veruje koliko ja mogu da pojedem", rekla je Irina.

5) NATALIJA VODJANOVA

"Jedina dijeta koju sam ikada držala je ona prema krvnim grupama i takvu ishranu praktikujem već pet godina. Meni je najvažnije da budem zdrava i da tako izgledam, jer se to ne može odglumiti. Zdravlje je jako bitno za dobijanje dobrih ugovora u mojoj profesiji", otkrila je Natalija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track