UNA SENIĆ: Finalisti X Faktora mnogo su naučili od mentora
Foto: Printscreen

Simpatična voditeljka

UNA SENIĆ: Finalisti X Faktora mnogo su naučili od mentora

Pop kultura -
Sa svim članovima žirija sam u OK odnosima. Nikome ne zameram ni za šta, prosto oni rade svoj posao, a ja svoj, rekla je simpatična voditeljka

Una Senić, simpatična voditeljka emisije "X star" na Televiziji Pink, svojim spontanim nastupom izaziva pozitivne reakcije kod publike. Ona kaže da sve što radi, radi punim srcem.

Da li ti je dozvoljena potpuna improvizacija u emisiji X star?Što se tiče priloga, uvek raspišemo scenario jer radimo skečeve. Kada su u pitanju prilozi koje smo snimali pre lajvova, uglavnom smo bili u fristajl formi. Emisija ide uživo i nikad ne znamo ko će da ispadne, tako da uvek ima prostora za snalaženje i improvizaciju. Šta je tebi bilo najsimpatičnije, a šta najšokantnije što si doživela družeći se sa mladim talentima?- Najsimpatičnije u druženju sa kandidatima su njihova snalaženja u ulozi u skečevima. Uvek su skeptični kad im ispričam šta treba da rade, ali čim krenemo da snimamo, opuste se i uživaju. Jedva čekaju svoju ulogu u “X staru”. Super su i u opuštenim situacijama kada pevaju svi zajedno uz gitaru mimo snimanja, onako, za sebe. Najšokantnije je bilo ponašanje kandidata nakon izbacivanja u “But kampu”, nisu to očekivali i na površinu su izletele njihove prave ličnosti, emocije, bes i suze. Razumljivo.

Kako se slažeš sa članovima žirija? Kome najviše zameraš na nekim komentarima upućenim takmičarima?Sa svim članovima žirija sam u OK odnosima. Nikome ne zameram ni za šta, prosto oni rade svoj posao, a ja svoj. Nekada mi se samo čini da preterano gaze jedni preko drugih, a preko pleća kandidata. U suštini su korektni i svako od finalista je naučio od njih ponešto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track