Najnovije vesti

OVO SU HOLIVUDSKI GENIJI: Zvezde sa visokim IQ!

I stas, glas i znanje

OVO SU HOLIVUDSKI GENIJI: Zvezde sa visokim IQ!

Pop kultura
Iako za njihove talente svi znaju, oni blistaju i u nekim drugim sferama ili govore po nekoliko jezika, imaju žicu za bizni...

Neke slavne ličnosti, koje volite manje ili više, iznenadile bi vas svojim koeficijentom inteligencije. Iako za njihove talente svi znaju, oni blistaju i u nekim drugim sferama - ili govore po nekoliko jezika, imaju žicu za biznis, imaju diplome najprestižnijih fakulteta... Šakira Ova prelepa Kolumbijka ima mnogo više da ponudi osim svog dobrog glasa i izgleda. Njen IQ iznosi preko 139. Prvu pesmu je napisala u osmoj godini, a poeziju je počela da piše u četvrtoj godini.

Madona

Na Mensinoj listi slavnih nalazi se i Madona, sa IQ-om od 140. Njen uspeh u muzičkoj industriji je neprevaziđen do sada, sa prodatih preko 300 miliona ploča.

Nolan GuldZvezda "Moderne porodice" je sa 15 godina najmlađi na listi. Koeficijent mu je 150. Završio je srednju školu sa 13, i upisao koledž sa 14 godina.

Kventin Tarantino

Za ovog reditelja, koji potpisuje neke od najomiljenijih holivudskih filmova (“Kil Bil”, “Đangova osveta”, “Palp fikšn” i druge), ne iznenađuje da ima visoki koeficijent inteligencije od čak 160, iako nije maturirao u srednjoj školi.

Ejžija Kareta

Možda i niste čuli za Kareru, ali, uzimajući u obzir njenu profesijiu, njen visoki IQ prilično iznenađuje. Naime, ona je zvezda porno filmova, igrala je u 350 njih, a IQ joj je 156. Sa 13 godina svirala je klavir u Karnegi holu, a bila je i stipendista Ratgers Univerziteta.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...