Zvezda Mulen ruža ocenjuje VIP plesače

Otkriveni članovi žirija „Plesa sa zvezdama“

Zvezda Mulen ruža ocenjuje VIP plesače

Pop kultura -
Aleksandar Josipović, član pariskog kabarea, ocenjivaće učesnike šoua; Sudije su i Konstantin Kostjukov, Nikola Mandić i Marija Prelević

Neće biti cile-mile!Šou „Ples sa zvezdama“, koji uskoro kreće na TV Prva, dobio je i svoj stručni žiri. Mariji Prelević, Konstantinu Kostjukovu i Nikoli Mandiću priključio se Aleksandar Josipović - prvi i jedini plesač sa ovih prostora i iz sportskog plesa koji je ušao u „Mulen ruž“, gde je proveo deset godina. Inače, prvu pobedu odneo je sa samo devet godina, kad je igrao lambadu, a prvu državnu titulu osvojio je 1995. godine. Predaje i uči ples u Parizu.- Bio sam uključen u holandsku verziju šoua, gde sam bio asistent sudije. Imam prijatelje koji igraju u američkom, a zbog profesionalnih obaveza nisam mogao da učestvujem u francuskom šouu. Svestan sam kako funkcioniše koncept, a videćemo kako će to biti u Srbiji. Ovaj ples postavio je neke standarde i to mora da se poštuje, zato hajde da pričamo o kvalitetu, a ne da bude cile-mile, evo tebi desetkica - kaže Josipović.

Marija Prelević:JEDVA ČEKAM DA SPEKTAKL POČNE!• Jedina dama među sudijama je Marija Prelević. Majstor je sportskog plesa i važi za zahtevnu. Pleše od šeste godine. Kad je postala mama, prestala je njena plesačka karijera, a počela trenerska i sudijska.- Ovo je spektakl koji će pokazati šta je ples, kakva je energija među parovima. Za mene je ogromno zadovoljstvo da budem u društvu ovih sudija, svi su profesionalci, i verujem da će interakcija biti sjajna. Profesionalci, zaljubljenici u ples, zabavni, duhoviti i bez premca - kaže Marija.

Nikola Mandić:BIĆU NAJSTROŽI SUDIJA!• Nikola Mandić uspešno radi u plesnom klubu „Vračar“. Plesači ga znaju kao trenera sportskog plesa, državni je prvak u latino i standardnim plesovima, osvajač brojnih medalja na svetskim i domaćim takmičenjima.- Pratim britanski i američki šou i bila mi je velika želja da ova emisija postoji i kod nas. Šou je zaista na visokom nivou, koreografski, igrački i scenski, a i žiri je veoma kvalitetan. Mislim da će uloga najstrožeg sudije pripasti meni, jer u radu s parovima i kao pedagog važim za nekoga ko nema dlake na jeziku - kaže Mandić.

Konstantin Kostjukov:KRITERIJUM MORA DA POSTOJI• Konstantin Kostjukov završio je Državnu baletsku školu u Kijevu. Osamdesetih godina angažovan je u baletu teatra „Ševčenko“ kao solista, a 1991. u Narodnom pozorištu kao prvak baleta. Konstantin je jedan od naših najboljih baletskih igrača u istoriji. Ostvario je veliki broj isključivo uloga prvog faha u brojnim predstavama.- U životu sam najviše strog prema sebi, možda su me tako roditelji naučili. Kada nisi strog ni prema čemu, nema kriterijuma, a kada ga nema, onda čemu sve. Da bi neko izrazio svoju kreaciju i pokazao najbolje što ume, mora da postoji konkurencija, koju ćeš podstaći strogošću! - kaže Kostjukov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track