DOBRO JE PROŠAO: Kanje Vest izbegao zatvor, ali ne i društveno koristan rad!

Za dlaku

DOBRO JE PROŠAO: Kanje Vest izbegao zatvor, ali ne i društveno koristan rad!

Pop kultura -
On je u ponedeljak pristao na 24 sastanka u sklopu terapije suzbijanja besa, 250 sati društveno korisnog rada i dve godine uslovne kazne

Reper Kanje Vest nagodio se u slučaju napada na snimatelja Daniela Ramosa.

On je u ponedeljak pristao na 24 sastanka u sklopu terapije suzbijanja besa, 250 sati društveno korisnog rada i dve godine uslovne kazne. Od njega je takođe zatraženo da više ni u kojem slučaju ne kontaktira s fotografom.

Što se tiče napadnutog fotografa, on će morati sam da plati štetu na kameri, kao i da podmiri sve medicinske račune, s obzirom da je s mesta događaja pozvao vozilo hitne pomoći.

Ramos je od suda tražio zatvor za slavnog repera, tvrdeći kako je pretrpeo veliku traumu i izjavio kako ga je Kanje napao kako bi promovsao svoj novi album.

"Ne bude li se Kanje držao svega što mu je sud odredio, ide u zatvor. Niko nije iznad zakona pa tako ni on. Uz to, on nije pokazao nikakvo žaljenje nakon napada, već se time hvalio. Uz to, nije se ni pojavio u sudnici, jer verovatno misli da je sve ovo šala. Upravo zato, mislimo kako kazna nije dovoljno oštra", izjavio je Ramosov advokat. Potvrdio je i da njegov klijent sprema građansku tužbu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track