Metju Mekonahi ne želi da glumi sa Bredom Pitom
Foto: Rojters

Ne podnosi ga

Metju Mekonahi ne želi da glumi sa Bredom Pitom

Pop kultura -
Metju ne podnosi Breda i oduvek mu je zavideo na njegovoj karijeri i status. Poslednje što bi Metju želeo jeste da Bred zaigra u seriji, nakon što su se glumac Vudi Harelson i on toliko potrudili da ona postane hit rekao je neimenovani izvor

Dobitnik Oskara za glavnu mušku ulogu u filmu “Poslovni klub Dalas” glumac Metju Mekonahi negoduje jer će ga u drugoj sezoni popularne serije “True Detective” izgleda zameniti, odnosno postati deo ekipe, njegov rival glumac Bred Pit.

Naime, neimenovani izvor je rekao kako Metju baš i nije oduševljen takvom odlukom.

Metju ne podnosi Breda i oduvek mu je zavideo na njegovoj karijeri i status. Poslednje što bi Metju želeo jeste da Bred zaigra u seriji, nakon što su se glumac Vudi Harelson i on toliko potrudili da ona postane hit” rekao je neimenovani izvor. Ipak, samo je pitanje vremena kada će Bred Pit da zaigra u seriji.

Više puta se pominjalo njegovo učešće u seriji u kojoj svako želi da se pojavi zbog toga što je jako dobra. Bred ima veze sa HBO mrežom, a i producenti bi bili više nego oduševljeni da on postane deo ekipe” potvrdio je izvor.

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja