ODRASTANJE U NARKOMANSKOM DOMU: Dete gledalo gole roditelje zavisnike

Sankt Peterburg

ODRASTANJE U NARKOMANSKOM DOMU: Dete gledalo gole roditelje zavisnike

Pop kultura -
Irina je fotke napravila još 2008. godine kada je zamolila pijanu majku, koja je urinirala na ulici pored kolica u kojima joj je bila ćerka, za fotografisanje u Sankt Peterburgu

Fotograf Irina Popova šokirala je svet svojim fotografijama roditelja narkomana koji žive sa dvogodišnjom ćerkom u katastrofalnim uslovima.

Irina je fotke napravila još 2008. godine kada je zamolila pijanu majku, koja je urinirala na ulici pored kolica u kojima joj je bila ćerka, za fotografisanje u Sankt Peterburgu.

Tada je Lilija pitala Irinu da dođe u njihov stan da napravi još fotografija, na šta je ona pristala. U jednosobnom stanu nije bilo normalnih uslova za život. Irina se radi svoje foto-priče uselila kod njih na dve nedelje i bila je svedok stravičnih prizora.

Dok se njeni roditelji drogiraju malena Anfisa luta po prljavom stanu, penjući se na otvoren przor i igrajući se sa cigaretama, pa čak je i uslikana kako zuri u očeve genitalije koji je spavao potpuno go.

Nakon Irinine izložbe, na kojoj su bile stravične fotografije, policija je počela da ispituje slučaj, a javnost da je osuđuje što sve nije prijavila.

Lilija je napustila ćerku ostavivši je ocu Paši 2012. godine. On je sada odgaja sa novom devojkom koja ima sina. Zaposlio se kao električar, dok je Lilija postala prodavačica u butiku u istom gradu.

Pogledajte Irinino izlaganje u priloženom videu:

http://www.youtube.com/watch?v=arbFguudCA0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track