LONGORIJA PROZVALA KLOI: Rijaliti zvezda neće da priča o privatnom životu? Svašta!

Ne razume

LONGORIJA PROZVALA KLOI: Rijaliti zvezda neće da priča o privatnom životu? Svašta!

Pop kultura -
Ja razumem da mora da postoji granica i da su neka pitanja stvarno nepristojna, ali ne razumem zašto neke rijaliti zvezde ne žele da odgovaraju na lična pitanja, rekla je Eva

Poznata holivudska glumica Eva Longorija je za jedan portal izjavila kako joj stvarno nije jasno kad jedna rijaliti zvezda poput Kloi Kardašijan u intervjuu kaže da ne želi da odgovori na pitanje jer je previše lično.

"Ja razumem da mora da postoji granica i da su neka pitanja stvarno nepristojna, ali ne razumem zašto neke rijaliti zvezde ne žele da odgovaraju na lična pitanja", rekla je Eva.

Naime, glumica je reagovala kada je Kloi Kardašijan prekinula snimanje intervjua za australijsku TV emisiju “Sunrise” jer joj je novinar postavio pitanje o njenoj devetomesečnoj sestričini Nort.

Drugačije je kada ste glumac pa vas u intervjuu pitaju o vašem ličnom životu, koji apsolutno nema veze sa vašom glumom. Ali, one nisu glumice, ustvari one su slavne zahvaljujući svojoj privatnosti, zato što javno prikazuju svoj privatni život”, objasnila je Eva.

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track