Eni Libovic: Stidim se što sam fotografisala Kanjea i Kim
Foto: AP

Korak nazad za karijeru

Eni Libovic: Stidim se što sam fotografisala Kanjea i Kim

Pop kultura -
Poznata po tome što je fotografiasala Džona Lenona i Joko Ono na dan kada je on ubijen, kraljicu Elizabetu, Brusa Springstina, Majkla Džeksona, Bila Gejtsa mnogi kažu da je slikanje Kim i Kanjea korak niže za nju

Čuvena fotografkinja Eni Libovic navodno se kaje što je slikala Kim Kardašijan i Kanje Vesta za edijtorijal u “Vog” magazinu.

Poznata po tome što je fotografiasala Džona Lenona i Joko Ono na dan kada je on ubijen, kraljicu Elizabetu, Brusa Springstina, Majkla Džeksona, Bila Gejtsa mnogi kažu da je slikanje Kim i Kanjea korak niže za nju.

Eni prezire fotografije koje je napravila i misli da su užasne. Čitavo slikanje diktirao je Kanje, sam je birao slike. Zato nije srećna zbog rezultata. Oseća se kao da se prodala”, zaključuje izvor.

Urednica magazina “Vog” Ana Vintur koja je svojim postpukom razočarala mnoge poštovaoce njenog dela, kaže da je Kanje nije molio za naslovnicu.

Što se naslovne strane tiče, moje mišljenje je da su oboje privlačni i šarmatni, stoga je to u potpunosti bila naša ideja. Možda ste čitali da me je Kanje molio da stavim njegovu verenicu na naslovnu stranu 'Voga'. Nikada tako nešto nije uradio”, rekla je i nastavila – “Tračevi se brzo šire i nisu tačni”

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track