KLEPTOMANKE: 10 poznatih dama koje su uhvaćene u krađi iako imaju milione

Bolest ili uzbuđenje

KLEPTOMANKE: 10 poznatih dama koje su uhvaćene u krađi iako imaju milione

Pop kultura -
Da li zbog bolesti ili uzbuđenja, ali pojedine poznate dame su i po nekoliko puta uhvaćene u krađi, zbog čega su morale da plate kaznu ali i da se bave društveno korisnim radom

Britni Spirs, Vinona Rajder, Megan Foks i Lindsi Lohan samo su neke od poznatih dama koje su uhvaćene u krađi, iako imaju milione.

Da li zbog bolesti ili uzbuđenja, ali pojedine poznate dame su i po nekoliko puta uhvaćene u krađi, zbog čega su morale da plate kaznu ali i da se bave društveno korisnim radom.

Megan FoksDok je bila tinejdžerka, Megan Foks u robnoj kući Wal-Mart na Floridi ukrala je tubu sjaja za usne. Zbog toga su joj zauvek zabranili ulazak u bilo koji Wal-Mart radnju na celom svetu.

Fara FosetGlumicu su dva puta ulovili u krađi odeće. Dok su prodavačice pozvale policiju, Fara je već imala spreman odgovor - prodali su joj robu s greškom, a da joj to nisu napomenuli te nisu želeli da joj vrate novac niti da zamene artikal.

Britni SpirsPevačici se čak u nekoliko navrata dogodilo da je 'zaboravila da plati' artikle koje je uzela. Tako je iz butika išetala u majici, na benzinskoj pumpi ukrala je upaljač, a u seks-šopu je ukrala periku.

Lindzi LohanLindzi zaista ima lepljive prste. U februaru 2011. osudili su je na 480 sati društveno korisnog rada i 120 dana zatvora, što nije odslužila, jer je ukrala ogrlicu od 2.000 dolara. Još 2008. optužili su je da je ukrala krznenu jaknu, 2010. ukrala je Rolex, a u avgustu 2012. ukrala je satove i naočare ukupne vrednosti 10.000 dolara.

Kristin KavalariKristin je imala 'izlete' koji su uključivali drogu i razne okršaje sa zakonom, a da voli da živi 'na rubu' potvrđuje i činjenica da su je uhvatili u krađi. S tri prijateljice pokušala je da 'opustošiti' prodavnicu Tawny K., međutim, ulovili su ih. Ipak, vlasnica nije podnela tužbu.

Vinona RajderGlumicu su 2001. uhvatili u robnoj kući Saks Fifth Avenue na Beverli Hillsu gde je pokušala da ukrade artikle vredne 5.000 dolara. Iz prodavnice je pokušala da izađe sa Gučijevim haljinama i torbicama marke Mark Džejkobs, ali nadzorne kamere, a zatim i policija, su je uhvatili. Osuđena je na 480 sati društveno korisnog rada i tri godine uslovne kazne.

Dženifer KaprijatiSvojevremeno je bila najbolja teniserka sveta, što podrazumeva i veliko bogatstvo, ali svejedno je osetila potrebu da krade. Dženifer su 1993. uhvatili dok je na Floridi pokušala da ukrade nekoliko prstena sa štanda. Vrednost nakita bila je oko 15 dolara.

KešaKrajem 2009. Keša je u Nemačkoj odlučila malo da prokopa po kontejneru u kojem se ostavlja isključivo odeća za Crveni krst. Bez blama je sve razbacala, uzela što joj se sviđa i ostalo ostavila na podu. Ta odeća se, naime, ne plaća i namenjena je ljudima koji nemaju novca da sami kupe odeću.

Pičis GeldofĆerku Boba Geldofa nekoliko puta su uhvatili dok je pokušavala da ukrade odeću.

Tila TekilaTila je daleko od prave dame, a to je potvrdila i kad je odlučila da ukrade kesicu čipsa i paklicu žvaka. Kad su je ulovili rekla je da je bila jako gladna i da nije mogla da izdrži. Istovremeno joj nije palo na pamet da ta dva artikla plati.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track