Milojko Pantić: Ja sam superveteran i voleo bih da pobedim
Foto: Fotomontaža

Ples sa zvezdama

Milojko Pantić: Ja sam superveteran i voleo bih da pobedim

Pop kultura -
Apsolutno sam van kategorije jer su oko mene sve juniori, a ja sam superveteran i voleo bih da budem prvi. Pošto 40 godina slušam o sudijama, za mene ovaj žiri ne postoji, rekao je Pantić

Humanitarni šou je počeo, a Milojko Pantić je odmah istakao da puca na pobedu, dok se ostalim muškarcima ispunila želja za seksi partnerkama.

Simbolično, početak "Plesa sa zvezdama“ otvorila je pobednica "Tvoje lice zvuči poznato“ Ana Kokić. Ovog puta, pevajući Rijanu i numeru „Please Don’t Stop the Music“, pevačica se spustila s plafona objavljujući da ples i zvanično može da počne.

Posle predstavljanja takmičara, sudije Marija Prelević, Nikola Mandić, Konstantin Kostjukov i Aleksandar Josipović su uzele reč i u startu pokazale da s njima neće biti šale. A takmičarima Nikoliji, Ivanu, Katarini, Nigoru, Leni, Tanji Petrović i Tanji Bošković, Saši, Vanesi, Aleksandri, Milanu, Tamari i Nemešu uopšte nije bilo svejedno.

Došao je red da VIP plesačice upoznaju svoje partnere, koji su se predstavili uz ritam Elvisa Prislija. Nikolija, Katarina, Lena i karatistkinja Tanja su prve upoznale svoje mentore. Nikolija će plesati sa Ignjatom Filipovićem. Katarinin partner je Aleksandar Veljković, Tanjin Marko Vasiljević. Lenin plesni mentor je Nikola Tomašević.

Usledilo je predstavljanje i sedam dama koje su svojim plesom ostavile bez daha muški deo publike. One su zaplesale uz numeru Lakih pingvina „Pokreni me“, koju je otpevao Aleksa Jelić. Ivan Mihailović, Nigor, Milojko i Saša Vidić dobili su svoje partnerke.

"Pošto sam kabast, želim da dobijem prelepu partnerku. Neka gledaju u nju, a ne u mene", rekao je u svom stilu Nigor. A da s godinama dolazi i iskustvo pokazao je Milojko Pantić, koji je rekao da se nada pobedi.

"Apsolutno sam van kategorije jer su oko mene sve juniori, a ja sam superveteran i voleo bih da budem prvi. Pošto 40 godina slušam o sudijama, za mene ovaj žiri ne postoji", rekao je Pantić.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track