ZAPLAKAO OD SREĆE: Kajmakoskog fanovi u Mekedoniji oborili sa nogu
Foto: Fejsbuk

Dočekali favorita

ZAPLAKAO OD SREĆE: Kajmakoskog fanovi u Mekedoniji oborili sa nogu

Pop kultura -
Talentovani Daniel Kajmakoski, koji je preko noći postao omiljen u celom regionu, nije mogao da sakrije oduševljenje pa su ga toliko ponele emocije da je i zaplakao

Pobednik šoua X Factor Adria Daniel Kajmakoski dočekan je u rodnoj Makedoniji poput prave zvezde svetskog kalibra! Već na aerodromu Daniela je sačekao nemali broj glasnih fanova pa ni harizmatični momak nije odoleo prizoru i naletu emocija...Aerodrom u Skopju bio je mali da primi u subotu sve Danielove fanove koji su ga posle velikog trijumfa u prvom regionalnom muzičkom šou X Factor Adria napokon dočekali u svojoj zemlji.

Talentovani Daniel Kajmakoski, koji je preko noći postao omiljen u celom regionu, nije mogao da sakrije oduševljenje pa su ga toliko ponele emocije da je i zaplakao.

I kao pravi pobednik jednog velikog takmičenja, obratio se novinarima i prisutnim obožavaocima na skopskom aerodromu, a susret nije mogao proći bez čuvene pesme "RED" koja ga je proslavila već na prvoj audiciji.

Fotografiju sa lica mesta koja govori više od reči objavio je na društvenoj mreži, dok su fanovi histerično uzvikivali njegovo ime.

Daniel u Skoplju, foto Fejsbuk
Daniel u Skoplju, foto Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track