DOKTORI SE OSIPAJU: Nikola zamalo pao na razrednom ispitu!

Veliki planovi

DOKTORI SE OSIPAJU: Nikola zamalo pao na razrednom ispitu!

Pop kultura -
Napokon viđam sa svojim momcima! Nalost, iako su svi bili u planu, Nikolu su zamalo oborili na razredni ispit, pa gleda da što manje izostaje, napisla je Kristina na svojoj Fejsbuk stranici

Kristina Kovač, sudija X faktora, posle finala u kojem su njeni puneli ispali posle prvog kruga, pohvalila da će se videti sa sa momcima iz grupe "Doktori".

Međutim, grupa neće biti u punom sastavu jer Nikola neće moći da dođe zbog škole jer zamalo nije oboren na razrednom ispitu.

"Sutra se napokon viđam sa svojim momcima, DOKTORIMA!!! Nazalost, iako su svi bili u planu, Nikolu su zamalo oborili na razredni ispit, pa gleda da što manje izostaje, ali mislim da ćemo ga prizvati na Skajpu kad budemo svi zajedno....Jedva cekam, nedostajali su mi mnogo! planoviplanoviplanovi", napisala je Kristina na Fejsbuku.

Nažalost, iako su svi bili u planu, Nikolu su zamalo oborili na razredni ispit, pa gleda da što manje izostaje, ali mislim da ćemo ga prizvati na „Skype“ da budemo svi zajedno... Jedva čekam, nedostajali su mi mnogo, otkrila je Kristina na svom „Facebook“ profilu.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track