ŠOKANTNO: Bijonse ima brata (4) beskućnika!
Foto: I.am.beyonce.com

Nije im pomogla

ŠOKANTNO: Bijonse ima brata (4) beskućnika!

Pop kultura -
Nikson zaslužuje da upozna svoju porodicu i nadam se da će jednog dana imati priliku da se sretne sa svojom sestrom Bijonse, rekla je Aleksandra

Pevačica Bijonse ima brata beskućnika. Naime, roditelj muzičke zvezde Metju Nouls bio je nekada u vezi sa izvesnom Aleksandrom Rajt, sa kojom ima sina Niksona, koji ima četiri godine.

Aeksandra je u međuvremenu bankrotirala, a niko od čuvene porodice nije joj pomogao finansijski. Alimentacija koju je do sada njoj plaćao Metju Nouls spala je sa 12.000 dolara na svega 2.400 dolara mesečno, što očigledno nije dovoljno.

Rajtova je bila primorana da založi svoju kuću u Los Anđelesu i tako je postala beskućnica, zajedno sa svojim naslednikom. Ova žena kaže da njen sin treba da upozna svoju slavnu polusestru.

"Nikson zaslužuje da upozna svoju porodicu i nadam se da će jednog dana imati priliku da se sretne sa svojom sestrom Bijonse", rekla je Aleksandra.

"Ne mogu da zamislim kako se Bijonse oseća kada zna da ima brata beskućnika. Ja znam kada bi bila u istoj poziciji kao ona. Kontaktirala bih je, ali možda je prezauzeta zbog međunarodne turneje", rekla je Rajtova.

Celebuzz.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track