Sajmon Kauel dao otkaz Džejmsu Arturu zbog pesme o terorizmu i drogi!

Skandal

Sajmon Kauel dao otkaz Džejmsu Arturu zbog pesme o terorizmu i drogi!

Pop kultura -
Pobednik britanskog "X Factora" izbačen je iz izdavačke kuće, jer preterao sa tekstom svog novog singla u kome, kako on kaže, samo opisuje pismo koje je dobio od poremećenog fana.

Da je Sajmon Kauel rigorozan u odabiru talenata svi znaju, ali ovoga puta je napravio jedan nesvakidašnji korak – prekinuo je zauvek saradnju sa novom zvezdom i pobednikom britanskog X Factora, Džejmsom Arturom.

Kako navode ostrvski mediji, mladi pevač je dobio otkaz jer tekst novog singla sadrži neprimerene reči i izraze, kao i govor mržnje! Sajmon je bio u početku bio tolerantan prema pevaču ali nakon nekoliko ispada, njegovo strpljenje je popustilo.

"Džejms je autodestruktivan. Svojim postupcima sebi samo odmaže u karijeri. Kao da je želeo da ga isteraju iz izdavačke kuće. Produkcija je bila izuzetno popustljiva prema pobedniku “X Factora”, ali sada im je svega dosta", priča izvor britanskog tabloida “Sun”.

U tekstu njegove nove pesme “Follow The Leader” Artur peva kako će nekome “razneti porodicu kao da je terorista” a u jednom stihu kaže kako travu puši po ceo dan. Pevač se putem Tvitera oglasio rekavši da je stih o terorizmu citat iz pisma jednog “poremećenog” fana, koje je stiglo na njegovu adresu.

"Pogledaj šta si mi uradio, plačem zbog glupih sra*a, ti si je*eni homofob, kamo sreće da te nikada nisam pustio blizu mene, da pomislim da sam te trebao ostaviti u životu, razneću tvoju porodicu kao terorista", stihovi su Džejmsove pesme.

"Artur je imao specijalan tretman od strane produkcije i Sajmonove izdavačke kuće, kao ni jedna zvezda “X Factora” do sada, ovo je tužan način da se ovakva saradnja završi", navodi izvor blizak Sajmonu Kauelu.

Ali, ovo nije prvi Džejmsov ispad. Ranije je bio poznat po raznim skandalima i pisanju homofobičnih stihova. Podsećamo da je on bio pobednik “X Factora” u sezoni 2012. Nakon toga je davao brojne intervjue kako ga je slava uništila i da se oseća depresivno.

Ovako je Džejms Artur pevao u “X Factoru”:

http://www.youtube.com/watch?v=Lh2oWbaRvQg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track