Najnovije vesti

DŽULIJA PROGOVORILA O SESTRINOJ SMRTI: Srce mi je slomljeno!

Slomljena

DŽULIJA PROGOVORILA O SESTRINOJ SMRTI: Srce mi je slomljeno!

Pop kultura
12:00h
Ne želite da se nikome nešto loše da se dogodi, ali toliko je tragičnih, bolnih, neobjašnjivih stvari u svetu, rekla je glumica

Glumica Džulija Roberts preživela je porodičnu tragediju kada joj je polusestra izvršila samoubistvo optuživši je u pismu svoju da je glavni krivac što se odlučila za tako stravičan čin.

"Jednostavno mi je slomljeno srce. Prošlo je samo 20 dana. Reči nisu dovoljne da bi se opisalo šta prolazimo poslednjih 20 dana. Ne želite da se nikome nešto loše da se dogodi, ali toliko je tragičnih, bolnih, neobjašnjivih stvari u svetu. Međutim, kao i sa svakom situacijom ili izazovom, moramo pronaći način, kao porodica. Teško je formulisati rečenicu o tome izvan kruga porodice", rekla je Džulija.

Podsetimo, Nensini prijatelji su kazali da joj je porodica u potpunosti okrenula leđa i ona to jednostavno nije mogla da prevaziđe i da je zbog toga oduzela sebi život.

Polusestra slavne američke glumice pronađena je mrtva u kući u Los Anđelesu u kadi punoj vode, a uzrok smrti je prevelika doza lekova.

Kako je Frašeti ispričao za američke medije Nensi je bila godinama depresivna i nikada nije bila "laka osoba", ali da se način na koji su se Džulija Roberts i njihova zajednička majka ne može opisati kao civilizovan. Džulija Roberts nije se oglašavala u medijima povodom Nensine smtri, a nije ni prisustvovala sahrani, već je

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track