(FOTO) SRPKINJA IMA NAJBOLJU GUZU NA SVETU: Koko Ti jača od Kim Kardašijan!
Foto: Instagram

Top 10 po obimu tela

(FOTO) SRPKINJA IMA NAJBOLJU GUZU NA SVETU: Koko Ti jača od Kim Kardašijan!

Pop kultura -
Posle merenja obima struka i kuka napravljen je spisak dama sa najjačim proporcijama

Koko Ti je najbolja, pardon najproporcionalnija svetska guza. Izvini Kim, ali tako stvari stoje posle merenja obima tela nekih od najpoznatijih dama koje su njihove pozadine proslavile. Naime, posle merenja obima struka i kuka napravljen je spisak dama sa najjačim proporcijama.

Koko Ti Ostin U razmeri 1,74 nalaze se njen struk i kuk, što iznosi oko 42 centimetra razlike. Žena poznatog repera nedavno je povećala grudi da bi skrenula pažnju sa guze.

Niki MinažZa dlaku iza Koko je Niki i razmera je 1,73. Poznata je po tankom struku i oblinama, ali i snažnom scenskom nastupu. "Ne smetaju mi pitanja oko mog tela, ali ne znam zašto se svi fasciniraju njime. Meni je moje telo sasvim obično- rekla je svojevremeno pevačica.

Igi AzaleaMlada australijska pevačica i devojka košarkaša Nika Janga ima razmeru od 1,61 u odnosu struka i kuka i nalazi se na zasluženom trećem mestu. Njen dečko je toliko ponosan na njen izgled, da misli da njenu guzu treba legalizovati.

Kim KardašijanIako se proslavila svojom pozadinom proporcija tela od 1,54 obezbedila joj je tek četvrto mesto. Kim(33) se toliko trudi da brendira svoje atribute, čak je izumela i "belfi", a nedavno je objavila snimke da nema implante po zadnjem delu tela.

BijonseOna je izjednačena sa Kim, a koliko voli svoje telo pokazuju i pesme u kojima o tome govori- "Bootylicious". - Moja guza je prirodna, imala je uspone i padove, kao i kod svake žene. Nekada se zaoblim na pogrešnim mestima, ali se brzo i stešem- izjavila je muzička diva priznajući da posle Nove godine barem tri meseca koristi samo stepenice.

Dženifer LopezStruk 62,5 i kukovi 95 i JLo je na šestom mestu. Iako ima 44 godine ne odustaje od svog tela, neguje ga i besumučno trenira. Od svoje guze napravila je pre svih ovih devojaka zaštitni znak, a godinama je prati glas da se osigurala na neverovatnu sumu od milion dolara.

Amber RouzModel i muzičarka Amber takođe ima impresivnu zadnjicu, o čemu svedoče i brojke- 1,52. Ona je bivša draga Kanje Vesta kome su guze očito fetiš.

RijanaZvezda sa Barbadosa je na listi zahvaljujući proporcijama u razmeri 1,5. Kaže da nije uvek bila zadovoljna svojim izgledom, kao i da je njeno telo pretrpelo velike promene tokom godina. Ipak, ona se ne libi i često prikazuje sve svoje atribute.

Pipa MidltonNa venčanju njene sestre Kejt 2011. osim što se proslavila celokupna porodica Midlton, Pipa se posebno "ovajdila". Njena guza je toliko slikana i toliko puta se o njoj pričalo da je dobila nadimak "Guza". Proporcije njenog struka i kuka iznose 1, 48.

Kimberli VolšPevačica kaže da je godinama njena zadnjica u prvom planu(proporcije 1,4). - Sećam se da su me koleginice često štipkale. I to svaki put kada prođu pored mene.

Keli BrukBritanski model i ambasador ženskih oblina Keli (34) ima proporcije 1,4. Više puta je proglašavana za najlepšu i najzgodniju.

Džesika Bel

I krhka Džesika se našla na ovoj listi jer su proporcije njenog struka i kuka- 1,38 i skormnih 25 santimetara razlike uvrstilo je među prethodne dame.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track