Najnovije vesti

Ove kozmetičke proizvode možete potpuno da izbacite iz upotrebe!

Iznenađenje

Ove kozmetičke proizvode možete potpuno da izbacite iz upotrebe!

Pop kultura
Da li su oni zaista neophodni i da li je potrebno davati toliko novca za njih?

Marketing čini čuda pa tako tera sve nas da pokupujemo mnogobrojne proizvode. Ali da li su oni zaista neophodni i da li je potrebno davati toliko novca za njih?

Toneri ili tonici za čišćenje licaAko temeljno očistite lice kvalitetnim sredstvom za čišćenje lica, toner je definitivno sredstvo koje vam ne treba. Nema potrebe da njime dodatno čistite lice. Bolje je da više novca uložite u sredstvo za skidanje šminke, a potom samo dobro isperete lice i obrišete ga čistim peškirom.

Kreme za nogeOsim ako nije krema za određeni problem na nogama ili oboljenje, posebna krema za negu stopala zaista nije potrebna. Bilo koja krema za ruke ili telo podjednako je dobra i za vaše noge i stopala. Mnogo bitnije od kreme jeste piling stopala kojim se uklanja mrtvi sloj kože, a još važnija je dobra i udobna obuća.

Posebne kreme za predeo oko očiju, lice, vratDovoljna je jedna krema kojom se mogu negovati sva ova tri područja. Mnogo je bolje da uložite više novca ju jednu kvalitetnu kremu i koristite je za sva područja. Nemojte da vas zavara cena kreme jer skupo ne znači ni dobro, već visokom cenom plaćate lepu kutijicu u brend. Još jedna stvar je veoma važna i koju morate da znate: kreme protiv bora bore ne brišu, one samo usporavaju njihovo nastajanje.

Krema ili pena za depilacijuKrema ili pena za depilaciju nogu, bikini zonu i slično služi za omekšavanje korena dlake kako bi brijač lakše klizio niz kožu u toku brijanja. Ali, ukoliko koristite losione za tuširanje, krema ili pena je višak jer svi losioni za tuširanje u sebi imaju glicerin, a prema tome i isti efekt kao i krema za depilaciju. Nemojte dva puta da plaćate istu stvar.

Šampon i regenerator za pojačavanje boje ofarbane koseTreba da znate da ti šamponi i regeneratori neće pojačati boju vaše kose. Čak, što je najgore od svega, ti preparati imaju u sebi aditive koji sadrže čestice boja, koje ukoliko se dugo koriste mogu biti veoma štetni za kosu. Zbog toga koristite blaže šampone, ređe perite kosu i koristite šampone za suvo pranje kose.

Serum za popucale krajeve koseIako će vam se možda učiniti da vam ovaj preparat koristi, pozitivan efekat je kratkoročan. Dugoročno rešenje za ispucale krajeve je isključivo u redovnom šišanju i pravilnoj nezi kose.

Piling za usneZaboravite na kupovinu ovog proizvoda jer on apsolutno nema nikakvog smisla. Ako već imate popucale usne, svaku veče kada perete zube pre spavanja, lagano četkicom otklonite mrtve ćelije kože, dobro namažite kremom za lice (kao i ostatak lica) i još na kraju upotrebite, ako je potrebno, balzam za usne.

Odstranjivač šminke s očijuTrošenje novca na taj proizvod je nepotrebno jer ulje za bebe, vazelin, maslinovo ulje imaju jednako dobar efekt.

(Prva.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...