KAO DOBRO STARO VINO: Dame koje s godinama sve bolje izgledaju!
Foto: Rojters, Beta

Ušle u petu deceniju

KAO DOBRO STARO VINO: Dame koje s godinama sve bolje izgledaju!

Pop kultura -
Kameron je rekla da jedva čeka starost, jer za nju, kako kaže, život tek počinje posle četrdesete

Ove poznate dame su živi dokaz da je starenje ipak nešto čega ne bi trebalo da se plašimo. One su kao vino, jer izgledaju sve bolje i bolje od kad su prešle 35.

KAMERON DIJAZ (41)Prošlo je 14 godina od kad se Kameron pojavila u filmu "Čarlijevi anđeli" i tako se vinula među najplaćenije glumice današnjice. U skorašnjem intervjuu kod Opre, Kameron je rekla da jedva čeka starost, jer za nju, kako kaže, život tek počinje posle četrdesete.

HALE BERI (47)Šest meseci posle rođenja sina Masea, ova "žena mačka" i dalje je puna samopouzdanja i ne libi se da pokaže svoju zanosnu figuru.

SANDRA BULOK (49)Sandra Bulok je bila "mis" u filmu koji je snimala pre 14 godina, ali i sada na pragu šeste decenije ona bi sasvim lako mogla da učestvuje na takvim izborima, jer se na njoj godini ne primećuju.

SALMA HAJEK (47)Salma ima svoju liniju proizvoda za negu kože pod nazivom "Nuans", a njen savršen ten pokazuje da ti proizvodi izgleda zaista imaju efekta.

HAJDI KLUM (40)Mislili biste da će između brojnih poslovnih angažmana i majčinstva Hajdi izgledati potpuno iscrpljeno, ali ona nekako osvaja svet i izgleda savršeno i zrači kao i uvek.

DŽENIFER ANISTON (45)Dženifer je u svojim najnovijim filmovima hrabro pokazala da je i dalje neverovatno zgodna, a njeno zarazno samopouzdanje i mladoliko lice ostalo je potpuno isto kao kada je glumila Rejčel Grin u "Prijateljima".

SOFIJA VERGARA (41)Sofija je uvek bila u žiži javnosti zbog svog neverovatnog tela i oblina, a već godinama se trudi da inspiriše žene da prihvate svoje telo, bez obzira na veličinu i građu. Sofija nas uvek podseća na to da ne postoji ništa seksipilnije od samopouzdanja.

KRISTINA HENDRIKS (44)Kristina Hendriks je svesna svog seksipila i zato hrabro nosi svoju zanosnu figuru. Gde god se pojavi, ova glumica prosto zrači i inspiriše.

ELIZABET HARLI (48)Elizabet je dizajnirala svoju liniju bikinija i u 48. godini hrabro pozirala u njima za svoj katalog. Bez sumnje, Elizabet i dalje impresionira svojim izgledom.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track