Džeki Kenedi masturbirala na pozornici!

Drama koja je šokirala publiku

Džeki Kenedi masturbirala na pozornici!

Pop kultura -
Premijeri predstave Sanje Beštić u Njujorku o supruzi Džona Kenedija i Merilin Monro prisustvovao i glumac Žarko Laušević
1 / 3

Šokantno i neviđeno!Drama „Džeki i Merilin“ srpske rediteljke Sanje Beštić premijerno je preksinoć izvedena u Njujorku. Priča o dve najuticajnije žene šezdesetih godina prošlog veka, Žaklini Kenedi i Merilin Monro, nastala je po tekstu Šeri Graubert inspirisanim njihovim tajnim susretom koji je trajao pola sata.

Lauš prati Sanjin radNa Tajms skveru u Rou teatru, u srcu Menhetna, nije bilo slobodnog mesta, a prvo izvođenje su pored umetnika iz Njujorka došli da pogledaju i Žarko Laušević, srpski konzul Mirjana Živković i reditelj Zoran Amara. Proslavljenom glumcu se, kako saznajemo, veoma dopadala predstava. On prati rad talentovane umetnice još od 2004, kad je prisustvovao premijeri komedije „Čorba od kanarinca“.

Ponosna... Rediteljka Sanja Beštić
Ponosna... Rediteljka Sanja Beštić

Na veliko iznenađenje publike, Džeki Kenedi (Lorejn Faris) masturbirala je na sceni, Merlinka (Lela Sati) borila se za ljubav do smrti, a slavni predsednik Džon Kenedi (Aron Matajas) bežao je od problema, koje je umesto njega rešavao brat Bobi. Emotivni naboj podržala je originalna muzika Aleksandre Kovač i Romana Goršeka.Otkriva intrigeDa li je porodica Kenedi zaista prokleta i zbog čega su joj se dešavale nesreće, koliko je Džeki bila srećna u svom „perfektnom“ braku i zašto je Merlinka nađena mrtva nakon pedeset poziva u danu Beloj kući, otkriva nam ovaj komad za koji se već traži karta više.

Oduševljen... Žarko Laušević
Oduševljen... Žarko Laušević

KremZVEZDA FILMA „KUM“ VOLI NAŠU REDITELJKUU prvim redovima su sedeli Đani Ruso, koji je u filmu „Kum“ igrao zeta Marlona Branda, Den Grimaldi, zvezda TV serije „Sopranovi“, koji je bio Sanjin profesor na prestižnoj školi „Li Strazberg“, komičarka Vanda Sajks i Zakari Kvinto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track