LETNJA ŽURKA: Džej Kej će zaplesati na Jazu kod Budve
Foto: Marina Lopičić

Zvezda festivala Si dens

LETNJA ŽURKA: Džej Kej će zaplesati na Jazu kod Budve

Pop kultura -
Bend Džamirokvaj nastupiće u okviru Egzit avanture, koja će se na Jadranu održati od 15. do 17. jula ove godine

Egzit avantura!Razigrani Džamirokvaj sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejom na čelu biće glavne zvezde festivala Si dens, koji će se od 15. do 17. jula održati na jednoj od najlepših plaža Jadrana - Jazu kod Budve.Osam dana fešteNakon više od dvadeset godina uspešne karijere, 25 miliona prodatih albuma, osvojene Gremi nagrade, mora otkačenih šešira i jednog od najposećenijih koncerata u istoriji Egzita, Džamirokvaj se pridružuje Egzit avanturi da svojim velikim hitovima pokrene posetioce festivala Si dens na fanki morski ples!Festival na plaži Jaz u Budvi predstavljaće savršen završetak osmodnevne fešte, koja, povodom 15. izdanja manifestacije, počinje 11. juna festivalom Rok Egzit na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu od 10. do 13. jula na festivalu Egzit, a potom se letnja žurka seli na Jadransku obalu.Jeftine karteČak i posle toliko duge i nagradama ovenčane karijere, Džamirokvaj i dalje važe za bend koji daje sve od sebe na nastupima, što će se sigurno desiti i na festivalu Si dens, pred fanovima spremnim da ponovo zaplešu s večitim dečakom Džej Kejom!Ulaznice za festivalu Si dens dostupne su u okviru kompleta za Egzit avanturu. U pretprodaji koštaju 6.990 dinara i podrazumevaju četvorodnevnu ulaznicu za Egzit i trodnevnu za SDF. Srednjoškolci i studenti mogu ih nabaviti po ceni od 5.990 dinara. Redovna cena ulaznica biće 16.980 dinara.(M. K. V.)

KampUZ SAMO MOREKamp festivala Si dens smešten je pored same obale mora, biće organizovan u zoni festivala, između glavne bine i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. jula.

ZabavaTRI DANA NA TRI BINE!Glavna bina SDF, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstaviće publici tri omiljene bine sa Egzita! Prvog dana gostovaće Mejn stejdž Egzita, drugog dana predstaviće se čuveni Egzitov X-bas program i, konačno, trećeg dana zvezde glavne bine biće gladijatori s čuvene Dens arene Egzita.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track