NAPRAVILA POMETNJU: Rusi neće prenos finala Evrosonga zbog bradate Končite!

Uoči finala

NAPRAVILA POMETNJU: Rusi neće prenos finala Evrosonga zbog bradate Končite!

Pop kultura -
Životni stil austrijskog predstavnika za Ruse je neprikladan. Popularno međunarodno takmičenje će gledati i naša deca i to se pretvorilo u leglo sodomije i to sve na inicijativu evropskih libralista, stoji u peticiji koju je potpisalo više od 15.000 ljudi

Austrijanac Tom Neuvirth, koji nastupa pod imenom Končita Vurst na ovogodišnjem 59. "Eurosongu", napravio je pravu pometnju u Rusiji.

Končita, koja je izazvala najviše pažnje na ovogodisnjoj "Pesmi Evrovizije", ovoga puta je na udaru ruskih udruženja za zaštitu porodice koja treži od njihove nacionalne televizije da ne prenosi finale koje se održava večeras.

"Životni stil austrijskog predstavnika za Ruse je neprikladan. Popularno međunarodno takmičenje će gledati i naša deca i to se pretvorilo u leglo sodomije i to sve na inicijativu evropskih libralista - stoji u peticiji koju je potpisalo više od 15.000 ljudi.

U peticiji se dodaje da je Rusija ponosna na normalne porodične vrednosti i da je ovo pravi udar na sve ono u šta ljudi u Rusiji veruji.Podsećanja radi, prva transseksualna osoba koja je pobedila na "Evrosongu" je izraelska predstavnica Dana Internacional koja je 1998 pobedila sa pesmom "Diva" na ovoj manifestaciji, a svoj pol promenila je 1993. godine.

Tom je rođen 1988. godine kao muškarac u austrijskom gradu Gmunden i svoju karijeru počeo je 2006, ali kao pevačica i uzima umetničko ime Končita.

Njegov životni san je bio da predstavlja svoju rodnu Austirju na Evrosongu, što se ove godine ostvarilo.Njen modni stil upoređuju sa stilom Kim Kardashian, a mnogi tvrde da ih ona jako podseća na popularnu starletu, te su čak napravljene i paralele između njih dve.

http://www.youtube.com/watch?v=SaolVEJEjV4

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track