Anđela Baset režira film o Vitni Hjuston

Svi usponi i padovi pevačice

Anđela Baset režira film o Vitni Hjuston

Pop kultura -
Američka glumica Anđela Baset prvi put će stati iza kamere sa filmom o životu pop ikone Vitni Hjuston

Američki TV kanal "Lajftajm" potvrdio je da će film "Waiting to Exhale" pratiti Hjustonin uspon do slave i njenu burnu i strastvenu vezu sa muzičarem Bobijem Braunom, od njihovog prvog susreta preko bračnih problema do razvoda.

"Njihova humanost i posvećenost su fascinantni", kazala je Baset, navodeći da je veoma uzbuđena što će omogućiti publici da zaviri u njihove živote.

"Veoma poštujem to kakvi su sjajni talenti bili Vitni i Bobi, i osećam odgovornost da moram da prikažem sve kako je bilo", izjavila je glumica kojoj je uloga Tine Tarner u filmu "Šta to ljubav ima s tim" iz 1993. donela Zlatni globus za najbolju žensku interpretaciju i nominaciju za Oskara.

Vitni Hjuston je umrla u 49. godini u februaru 2012. Sudski veštaci su ustanovili da se pevačica udavila u kadi usled srčanog udara i hronične upotrebe kokaina.

Bobi Braun i Vitni Hjuston su bili zajedno u jeku njene slave.

Pevačica, koja je šest puta osvojila Gremi nagradu, prodala je više miliona albuma širom sveta, uključujući verziju pesme "I Will Always Love You" iz filma "Telohranitelj" iz 1992 u kojem je igrala glavnu ulogu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track