ON JE VOLI GODINAMA: Smuvali se Uma Turman i Kventin Tarantino
Foto: AP

20 godina posle Petparačkih priča

ON JE VOLI GODINAMA: Smuvali se Uma Turman i Kventin Tarantino

Pop kultura -
Njihovo dugogodišnje prijateljstvo preraslo je u romantičnu vezu pošto je glumica prošlog meseca raskinula veridbu sa multimilionerom Arpadom Arkijem Busonom
1 / 7 Foto: Reuters

LOS ANĐELES - Američka glumica Uma Turman (44) i reditelj Kventin Tarantino (51) postali su par, 20 godina nakon što su zajedno radili na filmu "Petparačke priče" (Pulp Fiction), piše Ju-es Vikli (US Weekly). Kako piše američki časopis, njihovo dugogodišnje prijateljstvo preraslo je u romantičnu vezi nakon što je glumica prošlog meseca raskinula veridbu sa multimilionerom Arpadom "Arkijem" Busonom.

Uma Turman je dugogodišnja Tarantinova "muza", a vezu sa rediteljem potvrdila je u Kanu kada se na crvenom tepihu pojavila s Tarantinom. "Jednostavno se desilo i sada su zajedno. On je voli godinama", rekao je američkom časopisu izvor blizak paru. Par je prošetao crvenim tepihom držeći se za ruke, a u jednom trenutku su i zaplesali.

Par se pojavio 23. maja na premijeri "Clouds of Sils Maria", a bili su zajedno i na svečanosti zatvaranja. Njima se na proslavi 20. rođendana "Petparačkih priča" pridružio i Džon Travolta koji takođe igra u filmu. Uma Turman ima iza sebe brak sa glumcem Itanom Hokom s kojim ima dvoje dece. Tarantino se zabavljao sa Mirom Sorvino, Keti Grifin, Sofijom Kopolom i Džuli Drajfus.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track